U trendu

Pariz može da sačeka (video)

Žanr: komedija, drama, roomansa
Trajanje: 92 min

Glavne uloge: Dajan Lejn (Diane Lane), Alek Boldvin (Alec Baldwin), Arno Vijar (Arnaud Viard)
Scenario: Bonjour Anne (2016)
Režija: Bonjour Anne (2016)

SINOPSIS

„Hajde da se pretvaramo da ne znamo kuda idemo, pa čak ni ko smo“. Onog momenta kada je Ana (Dajana Lejn) odlučila da se preda trenutku, avanturi i da udahne život punim plućima, ova naizgled bezazlena rečenica promenila joj je pogled na svet. Dajana Lejn u ulozi Ane, supruge nepažljivog i uvek zauzetog producenta (Alek Boldvin), kreće na put do Pariza sa poslovnim partnerom svoga muža. Ono što je trebalo da bude sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika – udahnuće Ani novu strast za životom, a odgovor na pitanje da li će to uticati i na njen brak – saznaćemo na samom kraju filma.

O FILMU

Šarmantnu komediju „Pariz može da sačeka“ gledamo sa Dajanom Lejn, Alekom Boldvinom i francuskim glumcem Arnoom Vijarom. To je romantična priča puna dobre hrane, dobrih vina i odlične glume.

Režiju potpisuje osamdesetjednogodišnja Elenora Kopola, supruga poznatog reditelja Fransisa Kopole: „Često sam razmišljala o filmovima u kojima sam glumila i koje su režirali muškarci, pisali muškarci, scenama koje su muške oči birale prilikom montaže. Da li previše tražimo ako želimo da se ljudi zapitaju kako izgleda celo iskustvo iz ženske perspektive?“, ističe Dajana Lejn kao najveći utisak prilikom rada na ovom filmu.

Oficijelni sajt:

Bonjour Anne (2016)
Premijera: 25. maj 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.