U trendu

Plan B

Žanr: romantična komedija
Trajanje: 106 min.
Premisa: Zaljubiti se. Udati se. Dobiti bebu. Redosled nebitan!

Glavne uloge:Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), Aleks O’Lohlin (Alex O’Loughlin), Entoni Anderson (Anthony Anderson), Erik Kristijan Olsen (Eric Christian Olsen)
Scenario:Kejt Ejndželo (Kate Angelo)
Režija:Alan Pol (Alan Poul)

SINOPSIS
Svako može da se zaljubi, venča i dobije bebu. Ali, ako se sve to dogodi obrnutim redosledom i neverovatnom brzinom, to je možda pravi znak da su dve osobe suđene jedna drugoj. Nakon mnogo godina zabavljanja, Zoi (Dženifer Lopez) je odlučila da više ne čeka savršenog muškarca. Rešena da postane majka, ona se fokusira na jedan plan, zakazuje pregled i odlučuje da kroz to prođe sama. Na dan svoje veštačke oplodnje, Zoi upoznaje Stena (Alex O’Lohlin) – čoveka koji bi mogao da bude "onaj pravi". Pokušavajući da izgradi prijateljski odnos i da sakrije znakove rane trudnoće, Zoi pravi komične greške. Kada mu napokon otkrije pravi razlog svog nepredvidivog ponašanja, Sten se potpuno vezuje za nju.
O FILMU
Ovaj film je ujedno i povratak Dženifer Lopez na veliko platno nakon filma iz 2006, kada je odigrala prilično zahtevnu ulogu u potresnoj drami "Bordertown", koja govori o eksploatisanju meksičkih radnica u gigantskim američkim fabrikama na granici dveju zemalja i brutalnoj seriji ubistava ovih mladih žena koja, izgleda, potresaju samo njihove porodice. "Plan B" donosi daleko vedrije teme i pokazuje da put do porodice ne mora početi zaljubljivanjem, venčanjem i dobijanjem deteta, već da karte mogu biti izmešane i da treba biti otvoren za nova iskustva i nekonvencionalne puteve sudbine.

Premijera: 13. jun 2010. godine na filmskoj reviji "Ako ne gledaš fudbal, dođi sa drugaricama u bioskop"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)