U trendu

Pravo vreme (video)

Žanr: krimi, drama, triler
Trajanje: 101 min

Glavne uloge:
Robert Patison (Robert Pattinson), Benny Safdie, Jennifer Jason Leigh
Scenario:
Ronald Bronstein, Josh Safdie
Režija:
Benny Safdie, Josh Safdie

SINOPSIS

Smešten u njujorški Kvins i vremenski sažet u nešto više od 24 sata, film prati dvojicu braće Nika, mentalno zaostalog momka i Konija, sitnog kriminalca koji se jedini brine o bratu. Nakon što Nik završi u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, Koni kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata spasio iz zatvora. Jedne noći pune adrenalina, Koni upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

O FILMU

Kriminalistička drama „Pravo vreme“ originalno je ostvarenje rediteljskog dua braće Sadfie. Film je prvi put prikazan na Kanskom festivalu gde je prošao jako zapaženo – prikazan je u konkurenciji za Zlatnu palmu, nagrađen nagradom za najbolji soundtrack, a pored toga je pokupio simpatije kritičara širom sveta.

U glavnoj ulozi je Robert Patison za koga je uloga Konija posebno napisana, jer je on lično kontaktirao reditelje i pokazao interesovanje za saradnju sa njima upravo nakon što je pogledao njihov film iz 2014. godine „Heaven Knows What“.

Oficijelni sajt: Good Time (2017)

Premijera: 18. januar 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar