Pre buđenja (video)

Žanr: horor, triler
Trajanje: 96 min

Glavne uloge: Džejkob Tremlej (Jacob Tremblay), Kejt Bosvort (Kate Bosworth), Tomas Džejn (Thomas Jane)
Scenario: Majk Flenagan (Mike Flanagan), Džef Hauard (Jeff Howard)
Režija: Majk Flenagan (Mike Flanagan)

SINOPSIS

Ovo je priča o bračnom paru (Džesi i Mark) koji pokušava da nastavi nakon smrti svog deteta. Kako nisu u mogućnosti da imaju više dece, odlučuju se da usvoje slatkog osmogodišnjeg dečaka Kodija, ne znajući da je njegov najveći strah da zaspi. U početku, oni pretpostavljaju da njegova prošlost stvara strah od spavanja, ali uskoro otkrivaju pravi razlog: njegovi snovi postaju stvarnost, ali ne na onaj način na koji očekuju. Kodijevi snovi, kao snovi svakog deteta, idu od neverovatno maštovitih do užasnih košmara, a Džesi i Mark se suočavaju sa njima.

O FILMU

“Pre buđenja” (Before I Wake) je predstojeći američki horor-triler film u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefom Haurdom. U filmu glume Kejt Bosvort, Tomas Džejn, Džejkob Tremlej, Anabet Giš, Deš Mihok. Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave posle smrti svog deteta.

Majk Flenagan je je zajedno sa Džefom Haurdom uradio scenario i ovo im je već druga saradnja, prvi put su zajedno radili na na psihološkom horor filmu „Ogledalo smrti”.

Oficijelni sajt: Before I Wake (2016)
Premijera: 21. april 2016. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.