Sausage Party (video)

Žanr: animirani, avantura, komedija
Upozorenje: Nije za mlađe od 18 godina!
Trajanje: 89 min

Glavne uloge: Set Rodžen (Seth Rogen), Kristen Vig (Kristen Wiig), Džona Hil (Jonah Hill), Džejms Franko (James Franco), Bil Heder (Bill Hader), Selma Hajek (Salma Hayek)
Scenario: Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill
Režija: Greg Tirnan (Greg Tiernan), Konard Vernon (Conrad Vernon)

SINOPSIS

Glavni lik filma je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van prodavnica. Međutim, nakon što greškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frenk će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tokom kog će otkriti zastrašujuću i prilično mračnu istinu o sopstvenom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspeti da otkrije istinu i da li će nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

O FILMU

„Sausage Party“ je prvi animirani film koji će igrati u biokopima, a koji ne smeju gledati mlađi od 18 godina. Prvi animirani film koji definitivno NIJE namenjen celoj porodici. Nije ni čudo, kada je reč o izuzetno zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta ko drugi o tome misli.

Ovaj animirani film okupio je impresivnu glumačku ekipu koju predvode Set Rodžen, Džona Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i mnogi drugi. Upravo su oni oživeli glasovima animirane likove kao što su viršla, pecivo, paradajz, krastavac, tortilja i krofna, a koji će konačno saznati istinu o tome šta se događa jednom kada hrana napusti police prodavnica. Film su režirali Konard Vernon i Greg Tirnan, a napisali Set Rodžen, Evan Goldberg, Džonah Hil, Kajl Hanter i Ariel Šafir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Ovo je kraj“ i „Loše komšije“.

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 miliona dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 miliona dolara čime se svakako probila na vrh lestvice najprofitabilnijih filmova snimnjenih u poslednjoj deceniji. Do danas film je samo u SAD-u zaradio preko 70 miliona dolara, a u ostatku sveta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja bioskopske distribucije svakako raditi o pravom blokbasteru.

Oficijelni sajt: Sausage Party (2016)
Premijera: 15. septembar 2016. godine

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=l9PAjS8YDvs

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.