Savetnik

Žanr: triler, krimi drama
Trajanje: 117 min.

Glavne uloge:Bred Pit (Brad Pitt), Majkl Fasbender (Michael Fassbender), Havijer Bardem (Javier Bardem), Penelope Kruz (Penelope Cruz), Natali Dormer (Natalie Dormer),Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Džon Legvizamo (John Leguizamo), Niki Minaž (Nicki Minaj)
Scenario:Kormak Makarti (Cormac McCarthy)
Režija:Ridli Skot (Ridley Scott)

SINOPSIS
Advokat ulazi u svet visokog kriminala i trgovine drogom kako bi brzo i lako zaradio mnogo novca. Zaveden raskošnim životom i uzbuđenjem, on donosi odluke koje imaju nepovratne posledice ne samo po njega već i po ljude koji su mu bliski. Iako dobija dovoljno upozorenja o opasnostima puta kojim je krenuo, previše je arogantan da bi stao dok nije prekasno.
O FILMU
"Savetnik" je snažan triler s prvoklasnom glumačkom ekipom. Režirao ga je jedan od najpoznatijih holivudskih reditelja, Ridli Skot, a snimljen je po romanuKormaka Mekartija, dobitnika Pulicerove nagrade. Glavne uloge igraju Majkl Fasbender, Penelope Kruz, Bred Pit, Havijer Bardem i Kameron Dijaz.
Oficijelni sajt

Premijera: 21. novembar 2013. godine

1 komentar
  1. Petar -

    Jedan od najlošijih filmova koje sam gledao… Glumačka ekipa je odlična, ali film nema nikakvu radnju i mnogo je razvučen, kao ova domaća serija „Ravna gora“. U prvih sat vremena se ništa ne dešava a i kraj filma je bez veze. Mi smo svi ostali na mestima u bioskopu očekujući nastavak. Ne gubite vreme s ovim filmom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike