Seksi snimak

Žanr: komedija
Trajanje: 94 min.
Premisa: Juri da snimak ne procuri!

Glavne uloge: Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Džejson Sigel (Jason Segel), Džek Blek (Jack Black), Rob Kordri (Rob Corddry), Rob Lou (Rob Lowe)
Scenario: Kejt Anđelo (Kate Angelo), Džejson Sigel (Jason Segel)
Režija:Džejk Kasdan (Jake Kasdan)

SINOPSIS

Kada su Džej (Džejson Sigel) i Eni (Kameron Dijaz) počeli da se zabavljaju, njihova ljubav bila je veoma intenzivna. Posle 10 godina braka i dvoje dece, njihovom ljubavnom žaru bila je potrebna iskra podsticaja. Kako bi osvežili vezu, rešili su – što da ne – da se snimaju dok isprobavaju svaku pozu knjige „Radosti seksa“, u tročasovnom maratonskom izdanju. Na prvi pogled, to je odlična ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak – više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli od toga da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video-snimak. A snimak će otkriti mnogo više nego što su mislili da mogu da podnesu. Biće to noć koju nikada neće zaboraviti.

O FILMU

„Eni i Džej su par koji je već deset godina u braku. Imaju dvoje preslatke dece i sada se nalaze u fazi veze kada se ne trude mnogo da održe plamen koji ih je i spojio. Imaju veoma srećan i skladan brak, ali, kao i većina parova, nemaju toliko vremena za seks“, izjavila je glavna glumica filma Kameron Dijaz. Posle filma „Loša učiteljica“, ponovo je partnerka na velikom platnu glumcu Džejsonu Sigelu. „Tako Eni dolazi na genijalnu ideju da se snime za vreme seksa, kao to će biti uzbudljivo, zabavno, a onda ćemo ga obrisati.“

I tako nastaje urnebesna komedija, noć puna avanture za Eni i Džeja, u kojoj pokušavaju da dođu do svog video-snimka kako bi ga obrisali. Umesto da ga obriše, Džej greškom šeruje njihov najintimniji video-zapis. I njih dvoje će učiniti sve kako bi taj snimak uništili. U jurnjavi punoj tenzije, istina o njihovom odnosu izaći će na videlo.

„Ovo je film o izazovima sa kojima se brak suočava i pokušajima da se ne živi u rutini“, objašnjava Dijaz. „To što su izgubili svoj seksi snimak može ih mnogo koštati. Ali ovom paru to će pomoći da još više ojačaju svoju vezu i podsetiti ih na razloge zašto su se zapravo zavoleli, venčali i zašto žele da žive kao tim.“ „Snimali su se iPad-om, sa idejom da to posle odgledaju jednom i teoretski – obrišu“, kaže Sigel. „Ali Džej snimak nije odmah obrisao. A kako Džej ima novu moćnu multifunkcionalnu aplikaciju, snimak se šeruje na druge uređaje koji je par poklonio mami, šefu, prijateljima i poštaru, svima koji ne bi trebalo da ga vide.“

„Bože, bilo je urnebesno! A verovatno najbolji deo svega bio je Džejk (reditelj), on, Džejson i ja. A imali smo i trenutke kada smo Džejson i ja u krevetu, u nekoj smešnoj pozi, i kada bismo podigli pogled, videli bismo Džejka kako nas odozgo gleda i pokušava da zamisli kadar. Da, najsmešnije je bilo kako smo nas troje provodili vreme zajedno, Džejson i ja polugoli, a Džejk sa pitanjima: ’Ljudi, možete li ovo da uradite brže, brže, sporije, malo više, malko ispod…’ Džejk je imao apsolutnu kontrolu nad našim seksualnim pozama“, kroz smeh priča Kameron Dijaz.

„Svo troje smo pokušavali da se setimo svih budalaština koje bi mogle da se snime u nekom seksi snimku“, navodi reditelj filma. „A njih dvoje su bili tako neverovatno hrabri, duhoviti i smešni da su me oborili s nogu. Njihove ideje, želja i spremnost da probaju nešto drugačije i odrade neku foru… Kada sam pogledao film, iako sam bio tamo, na trenutak nisam bio siguran da li se to zaista i dogodilo. A sve to je jedna velika istina, ispričana na urnebesno-užasan način.“

O GLUMCIMA

Kameron Dijaz (Eni)
Jedna je od najuspešnijih holivudskih glumica, više puta nominovana za Zlatni globus i BAFTU. Proslavila se još u 21. godini ulogom u filmu „Maska“, nakon čega su usledili hitovi „Venčanje mog najboljeg druga“, „Čarlijevi anđeli“, „Biti Džon Malkovič“, „Nebo boje vanile“, „Šrek“, „Green Hornet“, „Nevine laži“, „Loša učiteljica“. Ona je glumica čiji filmovi prave fantastične rezultate širom sveta.

Džejson Sigel (Džej)
Američki je glumac, scenarista i producent. Poznat je po komedijama „Zaglavilo se“ i „Volim te, čoveče“, pojavljuje se u popularnim serijama „Kako sam upoznao vašu mamu“ i „Čudaci i štreberi“. Sa Kameron je već igrao na velikom platnu, u filmu „Loša učiteljica“.

Oficijelni sajt:

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.