U trendu

Sklonište

Žanr: drama
Trajanje: 98 min.

Glavne uloge:

Marija de Medeiros (Maria de Medeiros), Antonija Liskova (Antonia Liskova), Munir Uadi (Mounir Ouadi), Vitalino Trevizan (Vitaliano Trevisan), Đizela Burinato (Gisella Burinato), Džerard Koloneči (Gerard Koloneci)

Scenario:Marko Simon Pučioni (Marco Simon Puccioni), Monika Ramet (Monica Ramett), Heidrun Schleef
Režija:Marko Simon Pučioni (Marco Simon Puccioni)

SINOPSIS
Po povratku s romantičnog putovanja u Tunis dve devojke pronalaze neočekivani "suvenir" među prtljagom – arapskog tinejdžera Anisa, koji traga za boljim životom u Evropi. Razmažena ali dobrodušna Ana, naslednica fabrike cipela, i Mara, fabrička radnica, preuzimaju brigu o dečaku, i njih troje formiraju čudnovatu porodicu: s Anom u "ulozi" brižne majke, Marom kao starijom sestrom i Anisom kao voljenim najmlađim detetom. Suočena s problemima stvarnog sveta i nerazumevanjem okoline, krhka zajednica počinje da se raspada. Anis i Mara se zbližavaju, shvatajući dubinu svoje povezanosti i problema s Anom: "Ona je moje sklonište, zato što me voli".
O FILMU
Domaći naspram stranca, strejt naspram gej, bogatstvo naspram siromaštva, Ana, Mara i Anis tražiće pravi način da sačuvaju međusobnu ljubav…
Oficijelni sajt

Premijera: avgust 2009. godine, Art bioskop od 21 čas

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)