U trendu

Slatka tajna orgazma

Žanr: komedija
Trajanje: 96 min.
Premisa: Seksi komedija o tome kako doživeti i preživeti orgazam

Glavne uloge: Bojana Novaković, Damon Herriman, Kate Mulvany, Patrick Brammall, Kate Box, Erin James, TJ Power
Scenario: Džoš Loson (Josh Lawson)
Režija: Džoš Loson (Josh Lawson)

SINOPSIS

Žena otkriva da može da postigne orgazam samo ako svog partnera dovede do suza! Seksualni eksperiment izmiče kontroli. A tu je i telefonski operater koji prima “prljave” pozive, kao i novi šarmantni komšija. Koliko smo daleko spremni da idemo da bismo postigli totalno zadovoljstvo?

O FILMU

„Slatka tajna orgazma“ je provokativna seksi komedija i topla priča o tajnim životima pet parova iz predgrađa Sidneja. Losonov erotski provokativan i ponekad šokantan scenario prepliću priču koja istražuje granice seksualnih fetiša i posledica koje su rezultat priče o njima.

O REŽISERU

Džoš Loson (reditelj)
Scenarista, reditelj i glumac, Džoš Loson pisao je i režirao kratki film „After the Credits“, prikazan na više međunarodnih festivala. Nedavno je napisao šest skečeva za komičnu seriju „The Elegant Gentlemen’s Guide to Knifefighting“, koja se prikazivala na televiziji 2013. Pisao je i za druge komediografske programe. Radi i kao glumac i trenutno igra uz Dona Čidla u seriji „House of Lies“ u SAD. Igrao je i u dugometražnim igranim filmovima „Dog Fight“, „Any Questions for Ben?“, „The Wedding Party“, „Freeloaders“ i „Crave“.

Oficijelni sajt:

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar