U trendu

Sva božićna svetla

Žanr: komedija
Trajanje: 89 min.
Premisa: Osvetlite komšiluk!

Glavne uloge:

Deni de Vito (Danny DeVito), Metju Broderik (Matthew Broderick), Kristin Dejvis (Kristin Davis), Kristin Činovet (Kristin Chenoweth)

Scenario:Met Korman (Matt Corman)
Režija:Džohan Vajtsel (Johan Whitesell)

SINOPSIS
Stiv (Metju Broderik) je otac iz predgrađa i božićni entuzijasta koji vodi dobro uređen, isplaniran i organizovan život. Njegov novi sused Badi (Deni de Vito) je sušta suprotnost – velika ličnost s velikim snovima, koji tek treba da se realizuju. Međutim, Denijev najnoviji san – da napravi najveće praznično osvetljenje na svetu, vidljivo i iz svemira – preobratiće Stivov disciplinovani život u haotičnu noćnu moru. Dok Denijev dom počinju da opsedaju razna svetla neverovatnog dizajna, složenosti i rastuće jačine, Stiv postaje čovek na misiji. Po svaku cenu mora da sustigne komšiju i da ga pretekne.
O FILMU
De Vito i Broderik su od božićnog slavlja napravili najduhovitiju prazničnu komediju. U nameri da od komšije Stiva preotme titulu gradskog „kralja Božića“, Badi osvetljava kuću s toliko ukrasa da se ona može videti i iz svemira. Iako su se njihove supruge (Kristin Dejvis i Kristin Činovet) i deca zbližili, njihovo rivalstvo je sve veće, a ukrasi još sjajniji! Niko više nije sigruran da li će njihovo „takmičenje“ upropastiti praznike ili će svi ipak imati Božić kakav vole.
Oficijelni sajt

Na DVD-u: 27. novembar 2007. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.