U trendu

Ti si mi sve

Žanr: Romantična komedija
Trajanje: 92 min

Glavne uloge:Freddie Prinze Jr („She“s All That“), Julia Stiles („10 Things I Hate About You“), Selma Blair, Shawn Hatosy, Zak Ort
Scenario:Kris Isacsson
Producent:Bobby Kohen
Režija:Kris Isacsson

SINOPSIS

Al (Freddie Prinze Jr) i Imogen (Julia Stiles) su studenti na njujorškom univerzitetu. Ona je talentovan umetnik, a on bi, sledeći stope svoga oca, da postane poznati kuvar. Jedne večeri sreli su se u baru. „Sevnula“ je iskra i međusobna naklonost je prerasla u ljubav. Ali dok je njihov odnos postajao složeniji, broj nesuglasica se uvećavao. Ona se plašila da će izgubiti svoju mladost, da će prerano ući u brak i dobiti dete pre nego što bude spremna za to. On se plašio da je sve samo iluzija i da to možda nije prava ljubav. Imogen je spavala sa drugim, Al je za to saznao i njihova veza je burno raskinuta. Ona odlazi u Los Anđđeles, a on na lečenje od alkoholizma. Prošle su godine i Al , gledajući unazad, shvata da bi Imogen ipak mogla biti žena njegovog života. Odlučio je da svojoj prvoj ljubavi pruži drugu šansu, nadajući se da nije prekasno…

Mlada i poletna glumačka ekipa briljira u ovoj romantičnoj komediji koja je oduševila tinejddžere širom sveta.

KRISS ISACSSON – reditelj/scenarista

Scenarista i režiser Kris Ajsakson je još kao tinejdžer počeo da se bavi snimanjem filmova. U početku su to bili kratki filmovi i reklame. Njegov najpoznatiji rad je „Man About Town“, koji je proglašen za najbolji kratki film na Sundance festivalu 1997. godine. Potom je radio kao asistent u kompaniji Ridlija Skota, kao i asistent Barbari Strejsend tokom snimanja filma „The Mirror Has Two Faces“. Film „Ti si mi sve“, koji je režirao i za koji je napisao scenario, predstavlja njegov debi na velikom ekranu.

FREDDIE PRINZE JR (Al Connelly)

Fredi Princ Džunior se rodio 8. marta 1976. u Albukerkiju, Novi Meksiko. Lepog izgleda, neusiljenog šarma i sa zavidnim glumačkim talentom, lako se probio među vodeće mlade američke glumce. Taj status je učvršćen ulogama u filmovima „The House of Yes“ i „I Know What You Did Last Summer“. Ubrzo je usledio veliki komercijalni hit „She“s All That“. Film je zauzeo čelnu poziciju na listi najuspešnijih filmova prve nedelje prikazivanja, a do kraja distribucije je samo u Americi zaradio preko 60 miliona dolara.

Njegovi glumački počeci su vezani za TV-film „Detention: Siege at Johnson High“. Nakon filma „To Gillian on her 37th Birthday“ snimio je svoj prvi veliki hit „The House of Yes“. Usledio je potom box-office hit „I Know What You Did Last Summer“, u kome su mu partneri bili Rajan Filipi i Dženifer Lav Hjuit. Ovaj film je doživeo isto tako uspešan nastavak. Nakon tinejdžerskih romantičnih komedija „She“s All That“ i „Down to You“, Fredi je snimio još jedan film slične sadržine, „Boys and Girls“ (takođe će ga distribuirati Pro Vision), koji je ponovio uspeh svojih prethodnika.

Trenutno za Universal Pictures snima film „Head Over Heels“, u kome glumi restauratora čija devojka počinje da sumnja da je on izvršio ubistvo. U slobodnom vremenu, Fredi Princ Džunior uživa u svetu animacije i virtuelne realnosti, koristeći blagodeti vrhunske tehnologije.

JULIA STILES (Imogen)

Džulia Stajls se rodila 28. marta 1981. godine u Njujorku gde je započela svoju glumačku karijeru u pozorišnoj družini „La Mamma“. Prvi uspeh imala je u filmu Majkla Stajnberga „Wicked“, koji je bio jedan od najzapaženijih na Sundance festivalu 1998. godine. Usledili su potom filmovi „Wide Awake“, „I Love You, I Love You Not“, kao i veliki hit Alena Pakule „The Devils“ Own“, u kome je glumila uz Harisona Forda i Breda Pita.

Zapažene uloge je imala u TV filmu „Before Women Had Wings“ kao i u kultnoj seriji „The Sixties“. Njena tri poslednja filma su rađena po Šekspirovim delima. U februaru 2000. je snimila modernu verziju Hamleta uz sjajnu glumačku ekipu koju sačinjavaju Itan Houk, Sem Šepard i Kajl MekLahlan. Odmah potom je snimila film „O“, baziran na Otelu. Ovog puta radnja drame je smeštena u kraljevstvo srednjoškolske košarke. Njen najnoviji film „Ten Things I Hate About You“ je na moderan način inspirisan Šekspirovim klasikom „Ukroćena goropad“. Džulija Stajls trenutno živi i radi u Njujorku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.