U trendu

Trougao obmane

Žanr: drama, triler
Trajanje: 105 min.
Premisa: Neki ljudi govore laži. Drugi ih žive.

Glavne uloge:Robert de Niro (Robert De Niro), Edvard Norton (Edward Norton), Mila Jovović (Milla Jovovich), Franses Konroj (Frances Conroy).
Scenario:Angus Meklohlan (Angus MacLachlan)
Režija:Džon Karan (John Curran)

SINOPSIS
Džerald Krison (Edvard Norton) je osuđeni palikuća, koji treba da bude pušten na uslovnu slobodu. On insistira na tome da ga zovu Stena. Da bi izašao iz zatvora, mora da ubedi uvaženog službenika pred penzijom (Robert de Niro) da se popravio. Stena ne bira načine i u igru kao saučesnicu uvlači i svoju privlačnu ženu (Mila Jovović). Njih troje naći će se u igri čija pravila diktiraju strast, izdaja i korupcija.
O FILMU
"Trougao obmane" je priča o ljubavnom trouglu i napetim psihološkim igrama u koje su uvučeni njegovi članovi. Životi stabilnog i povučenog službenika i nasilnog zatvorenika sociopate ukrštaju se na neočekivan i opasan način, dok linija između onoga koji krši zakon i onoga koji ga brani ne postane veoma tanka.
Pre "Trougla obmane" oskarovac Robert de Niro i Edvard Norton, nominovan za Oskara, igrali su zajedno u kriminalističkoj drami "Plen" ("The Score") Frenka Oza. Mila Jovović, zvezda akcione franšize "Pritajeno zlo" ("Resident Evil"), u "Trouglu obmane" je privlačna žena bez moralnih skrupula koja podjednako privlači i zatvorenika i njegovog nadzornika.
Film je režirao Džon Kuran, reditelj i scenarista (autor scenarija za film "Ubica u meni" Majkla Vinterbotoma). Scenario za "Trougao obmane" scenarista Angus Meklohlan napisao je prema svom istoimenom pozorišnom komadu.
Oficijelni sajt

Premijera: Sinemanija 2010. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.