Velika iluzija 2 (video)

Žanr: akcija, avantura, komedija
Trajanje: 129 min

Glavne uloge: Džesi Ajzenberg (Jesse Eisenberg), Mark Rufalo (Mark Ruffalo), Vudi Harelson (Woody Harrelson), Dejv Franko (Dave Franco), Lizi Kaplan (Lizzy Caplan), Daniel Redklif (Daniel Radcliffe), Sanaa Lathan, Majkl Kejn (Michael Caine), Morgan Frimen (Morgan Freeman)
Scenario: Ed Solomon, Pete Chiarelli, Boaz Yakin, Edward Ricourt
Režija: Džon M. Ču (Jon M. Chu)

SINOPSIS

Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hud stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti ko zapravo stoji iza cele priče.

O FILMU

Triler o četiri iluzionista koji su publiku oduševljavali svojim mađioničarskim trikovima, a pri tom pljačkali banke – zaradio je na svetskim blagajnama više od 300 miliona dolara. Takav iznenađujući uspeh, koji je film „Velika iluzija“ postigao protekle godine, inspirisao je autore na snimanje nastavka ovog uzbudljivog trilera. Četiri jahača (Džesi Ajzenberg, Vudi Harelson, Dejv Franko, Lizi Kaplan) vraćaju se u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku širom sveta.

U filmu, pored pomenutih, glavne uloge tumače: Morgan Friman, Mark Rufalo, i kao poseban šlag na torti – Daniel Redklif, koji se ovim filmom vraća na velika platna u velikom stilu i opet uz pomoć magije. Film je režirao maestralni Džon M. Ču, koji je potpisao i serijal „G.I Joe“ filmova.

Oficijelni sajt: Now You See Me 2 (2016)
Premijera: 16. jun 2016. godine

https://youtu.be/O_hOe1kBMQo

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.