U trendu

Zakon noći (video)

Žanr: krimi, drama
Trajanje: 129 min

Glavne uloge: Ben Aflek (Ben Affleck), El Fening (Elle Fanning), Brendan Glison (Brendan Gleeson), Chris Messina, Siena Miler (Sienna Miller), Zoi Saldana (Zoe Saldana), Kris Kuper (Chris Cooper)
Scenario: Ben Aflek (Ben Affleck), Denis Lehan (Dennis Lehane, roman)
Režija: Ben Aflek (Ben Affleck)

SINOPSIS

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Džoa Kohina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Džo Kohin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom vaspitanju. Nakon što je tokom detinjstva diplomirao na sitnim krađama, Džo je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ipak, život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati.

O FILMU

Najnovije ostvarenje Bena Afleka koji se u filmu „Zakon noći“ potpisuje kao reditelj, scenarista i kao glavni glumac. Radnja filma smeštena je u Boston, 1920-ih godina prošlog veka, a film „Zakon noći“ govori o tada životnoj temi miliona Amerikanaca – prohibiciji. Priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svetu organizovanog kriminala.

Film krasi odlična glumačka ekipa za triler koji se bavi temom neobrađenom u velikim projektima još od ostvarenja „Lawless“ Džona Hilkouta, sa Tomom Hardijem, Gajom Pirsom i Šajom Lebafom. Aflek je režirao film po sopstvenom scenariju, zasnovanom na istoimenom romanu Denisa Lehana, poznatog ranije po knjizi „Shutter Island“, prema kojoj je takođe snimljen film.

Oficijelni sajt:

Live by Night (2016)
Premijera: 12. januar 2017. godine

https://youtu.be/FFKwa_84xss

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar