U trendu

10 slavnih glumaca koji nisu klasično lepi, ali žene luduju za njima (foto)

Izraz „ugly hot“ (u slobodnom prevodu ružno privlačan) korisnici Interneta koriste za muškarce koji ne mogu da se pohvale klasičnom lepotom, ali bez obzira na to izrazito su privlačni. Crte njihovog lica možda nisu pravilne, ne krase ih pune usne ili lep nos, ali to nimalo ne umanjuje njihov seksepil.

Jedan od njih je i Šon Pen. Slavni američki glumac, reditelj, scenarista i producent rođen je 17. avgusta 1960. godine u Kaliforniji. Karijeru je započeo na televiziji malom ulogom u jednoj epizodi serije „Mala kuća u preriji“, a 1981. godine imao je filmski debi u filmu „Taps“.

Kritičare je osvojio ulogama u kriminalističkim dramama „At Close Range“, „State of Grace“ i „Carlito’s Way“, a prvu nominaciju za Oskara dobio je 1995. godine za ulogu u filmu „Dead Man Walking“.

Najpoželjniju zlatnu statuu u filmskoj industriji osvojio je za uloge u filmovima „Mystic River“ i „Milk“.

Osim ulogama, pažnju medija privlačio je i vrlo burnim privatnim životom. Jedan od najpoznatijih holivudskih loših momaka bio je u braku s Madonom i Robin Rajt, a donedavno je bio u braku s 32 godine mlađom Lejlom Džodž, ćerkom glumca Vinsenta D’Onofria i glumice Grete Scacchi.

Iako nikad nije bio klasičan lepotan, žene su ga obožavale zbog očite harizme, a i danas ga mnoge smatraju seks-simbolom i svrstavaju upravo u spomenutu „ugly hot“ kategoriju.

Pogledajte koji još slavni muškarci vladaju „ugly hot“ listama i sami odlučite jesu li zapravo zgodni ili su vam ipak neprivlačni.

Met Smit

Vensan Kasel

Tom Hidleston

Pit Dejvidson

Adam Drajver

Benedikt Kumberbač

Benisio Del Toro

Džesi Ajzenberg

Džesi Plemons

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar