Anđelina Džoli konačno otkrila pravi razlog zašto je ostavila Pita

Gotovo četiri godine nakon što je podnela zahtev za razvod Anđelina Džoli otkrila je zašto je odlučila da se odvoji od Breda Pita.

U intervjuu za „Vogue“ India 45-godišnja glumica kaže da je njena odluka da se razvede bila uglavnom zbog njihovo šestoro dece.

– Razdvojila sam se za dobrobit svoje porodice. Bila je to ispravna odluka – kaže Džoli za časopis.

– I dalje se fokusiram na njihovo isceljenje. Neki su iskoristili moje ćutanje i deca vide laži o sebi u medijima, ali podsećam ih da znaju svoju istinu i svoje vlastite umove. U stvari, oni su šestoro jako hrabrih i jakih mladih ljudi – dodala je.

Kako prenose mediji, glumica je progovorila i o odgoju usvojene i biološke dece. Medoks (18), Paks (16) i Zahara (15) su usvojeni dok su Šilo (14) i blizanci Vivijen i Noks (11) njena i Pitova biološka deca.

– Ono što je važno je govoriti otvoreno o svemu tome. Usvajanje i sirotište su 55pozitivne reči u našem domu – rekla je i dodala:

– Sa usvojenom decom ne mogu da razgovaram o trudnoći, ali detaljno im govorim o tome kako sam ih pronašla i kako ih je bilo pogledati u oči prvi put.

Za usvojenu decu kaže kako nikad ne smeju da izgube vezu s mestom odakle su došli.

– Imaju korijene koje vi nemate. Učite od njih. To je najneverovatnije putovanje za deljenje. Oni ne ulaze u vaš svet, već ulazite i vi u njihov. Jako sam blagoslovena što sam dobila dozvolu da budem njihova mama. Svakodnevno sam zahvalna – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.