Anđelina Džoli prolazi kroz najteži period: „Moje ćerke borile su se da prežive“

Anđelina Džoli otkrila je da su njene dve ćerke operisane ove godine. U eseju koji je objavila za Međunarodni dan žena, slavna glumica i rediteljka je napisala da su se njene devojčice borile „da prežive i ozdrave“.

Njena 15-godišnja ćerka Zahara završila je u bolnici zbog neutvrđenih razloga, dok je 13-godišnja Šajlo bila na operaciji kuka.

Anđelina je dodala da su njihova braća bila jako pažljiva u tom periodu, ali nije spomenula njihovog oca, svog bivšeg supruga Bred Pita.

Njen esej objavio je magazin Tajm.

„Poslednja dva meseca provela sam na operacijama najstarije ćerke, a pre nekoliko dana gledala sam kako njena mlađa sestra ide pod nož zbog operacije kuka. Znaju da pišem ovo, jer jako poštujem njihovu privatnost, raspravile smo ovo i podstakle su me da to napišem. Razumeju da je prolazak kroz medicinske izazove i borba za preživljavanje i ozdravljenje nešto na šta morate biti ponosni. Videla sam svoje ćerke kako su sve zaustavile i stavile onu drugu na prvo mesto i bile srećne što mogu pomoći jedna drugoj. Gledala sam ih kako se suočavaju sa strahovima s hrabrošću“, započela je Anđelina.

Prisetila se i kako je sama prošla dvostruku mastektomiju pre tri godine, razvela se od Bred 2016. godine i kako su joj uklonili jajnike i jajovode godinu ranije.

„Svima nam je poznat onaj trenutak kad nam niko drugi ne može pomoći i sve što možemo da uradimo je da sklopimo oči i dišemo. Možemo samo da napravimo sledeći korak i dišemo uprkos bolu“, napisala je Oskarovka.

Pohvalila je sinove, 11-godišnjeg Noksa, 16-godišnjeg Paksa i 18-godišnjeg Medoksa.

„Na Međunarodni dan žena, pišući ovo iz bolnice, fokusirana sam na svoje ćerke, na sve što sam naučila od njih i drugih mladih devojaka koje sam upoznala“, zaključila je.

Iako nije spominjala bivšeg muža, Page Six piše da se ni Bred nije odvajao od svojih ćerki i je to razlog zbog kog nije došao na dodelu nagrada BAFTA u februaru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.