U trendu

Atraktivna zvezda „Čuvara plaže“ danas je neprepoznatljiva (foto)

Američka glumica Nikol Egert (50) proslavila se ulogom Samer Kvin u legendarnoj TV seriji „Čuvari plaže“. Glumila je od 1992. do 1994. godine i privukla veliku pažnju publike. Tada joj je bilo samo 19 godina.

Nikol je, pored Pamele Anderson, koja je takođe glumila u seriji, bila jedna od najatraktivnijih čuvarki plaže. Ubrzo nakon uloge koja ju je proslavila povećala je grudi, a zatim ih je i smanjila posle godinu dana. Pored serije „Čuvari plaže“, u kojoj je igrala nekoliko sezona, ona se pojavila u filmu „Čuvari plaže: Havajsko venčanje“ iz 2003. godine, kao i u mnogim rijaliti emisijama.

Nikol ima dve ćerke, prvu koju je dobila sa glumcem Džastinom Hervikom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2002. godine, i drugu koja je rođena 2011. godine.

Optužila je 2018. svog kolegu Skota Baija da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina, što je glumac oštro demantovao. On je priznao da je imao sa njom sporazumni seksualni odnos kada je Nikol imala 18 godina, dok glumica tvrdi da je imala 17 i da ju je on naterao na odnos.

Glumica je bankrotirala je 2013. godine, ali je posle toga pokrenula svoj privatni posao u proizvodnji sladoleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar