U trendu

Bio je najplaćeniji glumac na svetu, a njegov najnoviji film zaradio je samo 126$

Glumac Kevin Spejsi optužen je prošle godine za seksualno uznemiravanje, kada je više glumaca iznelo optužbe pa se činilo da je karijera Oskarovca zauvek zapečaćena.

Spejsi se ipak vratio novim filmom koji je ovog vikenda premijerno prikazan u američkim bioskopima, međutim prema prvim reakcijama nije uspeo da privuče publiku, jer je zaradio samo 126 dolara.

Da, dobro ste pročitali. Ne 126 hiljada dolara. 126 dolara. U pitanju je film “Billionaire Boys Club”, snimljen pre Spejsijevog skandala. “Nadamo se da optužbe o ponašanju jednog od glumaca, koje nisu bile poznate u periodu dok je sniman film, neće smetati ostvarenju. Odluka da prikažemo film nije bila laka”, stoji u saopštenju distributera.

“Billionaire Boys Club” snimljen je po istinitoj priči o grupi mladića koji su 80-ih godina prošlog veka osnovali klub s ciljem da se na brzinu obogate na prevarama. Režiju potpisuje Džejms Koks, a osim Kevina Spejsija uloge imaju Ansel Elgort, Taron Egerton, Ema Roberts, Suki Vaterhaus i brojni drugi. Spacey igra Rona Levina, homoseksualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Telo mu nije pronađeno pa neki misle da bi još mogao biti živ.

Spaceyja su izbacili iz već snimljenog filma “All The Money In The World”, a otkazali su mu ulogu u seriji “House of Cards”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.