U trendu

Bred Pit u vezi sa 23 godine mlađom pevačicom (foto)

Holivudski glumac Bred Pit navodno je u vezi sa švedskom pevačicom Like Li.

Glasine da su pedesetosmogodišnji Bred i tridesetpetogodišnja Like mesecima „u tajnoj vezi“, krenule su nedavno, uprkos tome što par nikada nije fotografisan zajedno.

Spekulacije su pojačane popularnom Instagram stranicom za tračeve „Deukmoi“, koja je tvrdila da su njih dvoje „samo prijatelji“. Međutim, izvor za „The Sun“ povezao je par i tvrdi da Like živi tri minuta vožnje od Breda, što čini ovu tajnu romansu jednostavnijom za sakrivanje. Navodno je njihova veza započela sredinom 2021. godine.

Pit je i ranije bio povezivan sa drugim poznatim, ili nepoznatim ženama. Još od kada se rastao od Anđeline Džoli, mediji su ga povezivali sa Neri Oksman i Nikol Poturalski.

Iako razveden od Anđeline Džoli – a brak je pukao još 2016. godine – Bred je i dalje u sudskim sporovima sa bivšom suprugom oko starateljstva nad petoro zajedničke dece. Zanimljivo je i da je Anđelina navodno već izvesno vreme sa muzičarem. Svetski mediji bruje o njenoj romansi sa pevačem The Weekndom, sa kojim je nekoliko puta fotografisana na večeri.

Like Li najpoznatija je po svom velikom hitu „I Follow Rivers“, a imala je i nekoliko kolaboracija sa velikim holivudskim muzičkim zvezdama, uključujući i producenta Marka Ronsona, koji je takođe radio sa Majli Sajrus i Lejdi Gagom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar