U trendu

Brus Vilis viđen u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da je bolestan (foto)

Legendarni glumac Brus Vilis viđen je u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da pati od afazije, odnosno poremećaja govora.

Fotografisan je s prijateljem u jednom restoranu u Brentvudu u Kaliforniji. Podsećamo, njegova porodica je pre šest nedelje objavila saopćenje u kojem su otkrili u kakvom se stanju nalazi legendarni 67-godišnji glumac.

„Želimo da vas obavestimo da naš voljeni Brus ima zdravstvene probleme. Nedavno mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti. On će napraviti pauzu od svoje karijere, koja mu je mnogo značila. Ovo je teško vreme za našu porodicu i cenimo ljubav, saosećanje i podršku koju nam pružate.“

Afazija inače nastaje kao posledica moždanog udara ili tumora na mozgu, ali još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo Vilisu.

Veliki broj kolega iz sveta glume pružio mu je podršku, a među njima su Džo Travolta, Metju Peri, Lijam Nison i drugi.

Njegova supruga Ema Heming Vilis se nedavno zahvalila svima koji su uz njih u ovim teškim trenucima.

„Empatija, saosećanje i razumevanje nešto su što nas okružuje u poslednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savete i delite sopstveno iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno“, napisala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.