Ćerka Monike Beluči zadivila ceo svet lepotom: „Savršenija je od majke“ (foto)

Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu, a čitav svet je bio jako znatiželjan kada je reč o njenim ćerkama iz braka sa Vensanom Kaselom – ali sve do 2019. ona je ljubomorna čuvala svoje mezimice od očiju javnosti.

Podsetimo, poznata Italijanka je bila u braku sa francuskim glumcem od 1999. do 2013, a par je zajedno dobio i dve ćerke – Devu (16) i Leoni (11).

Nekadašnji supružnici maksimalno su se trudili da zaštite privatnost svoje dece, ali je pre dve godine starija Deva uplovila u vode modelinga, te su reflektori javnosti sada sve češće uperene u nju.

Naime, nedavno je 16-godišnjakinja osvanula na naslovnici francuskog izdanja „Elle“ magazina. Belučijeva se pohvalila uspehom svoje ćerke, te je podelila ovu naslovnu stranu na svom Instagram profilu.

„Još jedna lepa naslovnica ove nedelje za moju Devu“, napisala je slavna glumica.

Bilo je zanimljivo videti kako izgleda, jer ipak je njena majka žena koja sinonim za seksepil, a čini se da ova crnokosa tinejdžerka izrasta u pravu, pravcatu lepoticu. Krase je neverovatno duga kosa, prćast nos i ovalno lice, a premda nije preslikana majka, svakako likom podseća na čuvenu glumicu.

Inače, Devi već sada mnogi predviđaju blistavu karijeru, a nasledila je i svoju majku kao muza italijanskog dizajnerskog dvojca Dolce&Gabbana.

„Prelepa, kao i njena majka“, „Preslikane ste“, „Prelepa si devojka“, „Savršena“, „Kakva majka, takva ćerka“, „Još si lepša od majke, nije ni čudo da te je krila godinama“, samo su neki u moru sličnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.