Film „27 haljina“ u bioskopima

Na drugom mestu liste proteklog vikenda našao se film „27 haljina za venčanje“ („27 Dresses“). Režirala ga je En Flečer (Anne Fletcher), a glavne uloge poverene su Ketrin Hejgel (Katherine Heigl), Džejmsu Marsdenu (James Marsden), Malin Akerman (Malin Akerman) i Edu Bernsu (Ed Burns).
Džejn (Ketrin Hejgel) je živahna Njujorčanka sa sjajnim poslom, savršenim apartmanom i kolekcijom ružnih haljina za deveruše koje nikada neće ponovo obući. Ona je toliko upletena u tuđe ljubavne živote da će njena karijera deveruše, a nikada mlade zaintrigirati Kevina (Džejms Marsden), novinara koji će namirisati dobru priču koja će mu pomoći da napreduje. Džejnin savršeno organizovan život postaje uzdrman nakon što njena seksi mlađa sestra (Malin Akerman) doputuje iz Evrope i momentalno zavede njenog šefa Džordža (Ed Berns). Prirodno, Džejn se priprema za još jedno venčanje, ali ovog puta s ozbiljnim problemom – ona je tajno i beznadežno zaljubljena u Džordža.
Na petom mestu našao se film „First Sunday“, koji je prošle nedelje debitovao u američkim bioskopima na drugom mestu liste. Darel i Lidžon su najbolji prijatelji i sitni lopovi. Kada Darel sazna da njegova bivša devojka planira da se preseli u drugu državu s njihovim sinom, jer ne može da plati zaostale dugove, on s Lidžonom odlučuje da opljačka crkvu iz komšiluka. Glavne uloge tumače Ajs Kjub (Ice Cube) i Redžina Hol (Regina Hall).
Film „Mad Money“ debitovao je na sedmom mestu liste najgledanijih filmova. Glavne ulge tumače Dajana Kiton (Diane Keaton), Ted Denson (Ted Danson), Kejti Holms (Katie Holmes) i Kvin Latifa (Queen Latifah).
To je komedija o tri obične žene koje formiraju neočekivano prijateljstvo i odlučuju da učine nešto neverovatno – opljačkaju jednu od najsigurnijih banaka na svetu. Brižet saznaje da je na ivici da izgubi kuću i udoban život visoke srednje klase nakon što je njen suprug Don premešten na daleko nižu poziciju. Naoružana samo decenijama starom diplomom engleskog jezika i godinama iskustva kao supruga i majka, primorana je da se prijavi na biro bez ikakvih poslovnih sposobnosti. Jedino mesto koje joj je ponuđeno, mesto domara u banci federalnih rezervi, prinuđena je da prihvati. Tamo upoznaje Ninu i Džeki, koje su takođe zarobljene u sistemu koji potcenjuje njihove sposobnosti i tako njihove snove drži tako daleko od realnosti. Posle uspešno izvedene namere počinje prava avantura – kako biti uvek korak ispred policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.