U trendu

„Gangsterski odred“ uskoro pred publikom

Sa prvim nagoveštajima hladnijih dana u bioskope nam stiže prava filmska poslastica – "Gangsterski odred" ("Gangster Squad"), sa Šonom Penom (Sean Penn), Rajanom Gozlingom (Ryan Gosling), Emom Stoun (Emma Stone) i Džošom Brolinom (Josh Brolin) u glavnim ulogama.
Priča filma vodi nas u Los Anđeles i 1949. godinu, gde nemilosrdni bruklinski kralj podzemlja Miki Koen vuče sve konce u tom gradu – od droge, oružja i prostitutki do svake opklade zapadno od Čikaga. On sve to radi pod zaštitom ne samo svojih plaćenih siledžija već i policije i političara koji su pod njegovom kontrolom. To je dovoljno da se zastraše čak i najhrabriji ulični policajci, svi osim male, tajne ekipe losanđeleske policije koju predvodi narednik Džon O’Mara. O’Mara i njegovi saradnici uložiće sve napore da povrate svoj grad iz ruku jednog od najopasnijih mafijaških bosova svih vremena.
U filmu Rubena Flejšera (Ruben Fleischer) igraju još i Nik Nolti (Nick Nolte), Robert Patrik (Robert Patrick), Majkl Pena (Michael Pena) i Đovani Ribizi (Giovanni Ribisi). "Gangsterski odred" stiže u naše bioskope 20. septembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.