Glumac odlučio da promeni ime, evo kako se sada zove

Zvezda filma „Sam u kući“, glumac Mekoli Kalkin odlučio je da promeni ime, jer smatra da je ono „glupo“. On je naime početkom meseca na jednom sajtu pisao blog o tome zašto želi da promeni svoje srednje ime.

„Smatram da mi je srednje ime nešto glupo. Iskreno, uopšte ga se ne sećam. Sve što želim za Božić je da promenim ime“, rekao je zvezda filma „Sam u kući“, Mekoli Kalkin (38) i pozvao fanove da mu predlože novo srednje ime.

Glumac koji se rodio kao Mekoli Karson Kalkin, a poželio je da izbaci ime „Karson“ i zameni ga nekim drugim, piše Newshub.

„Treba mi neko kul ime. Poslali ste mi stotine predloga i nakon što sam ih sve pogledao, ovo je mojih pet favorita“, objasnio je obožavaocima.

Pet favorita koje je glumac odabrao bili su Mekoli Kalkin (što je i njegovo pravo ime), Shark Week, Kieran (ime njegovog brata), TheMcRibIsBack i Publicity Stunt, a zatim je napravio anketu i svoje obožavaoce pozvao da glasaju.

U anketi koju je priredio za fanove većina njih, čak 60 posto, izglasala je da mu srednje ime treba biti isto kao i ime i prezime – Mekoli kalkin. Zato se od sada glumac službeno zove Mekoli Mekoli Kalkin Kalkin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.