U trendu

Glumac zabranio bivšoj supruzi da dođe na venčanje vlastitog sina

Konor Kruz, sin Tom Kruza i Nikol Kidman, uskoro će stati na ludi kamen sa svojom izabranicom, ali čini se da će sudbnosno ‘da’ izgovoriti bez prisustva majke, piše Dejli Mejl.

Naime, 24-godišnji Konor uskoro će se venčati sa svojom devojkom Silvijom Zanči, a Nikol nije dobrodošla. Nakon što je Tom zabranio bivšoj ženi da prisustvuje svečanosti, Konor se nije pobunio.

Dugo se zna da je Tom skoro tri decenije pripadnik Sajentološke crkve, i njegovi usvojeni sin Konor i ćerka Izabela iz braka sa Kidmanovom su takođe njeni sledbenici. Prema navodima različitih izvora, Konor je fasciniran ocem i ne protivureči mu, a odanost sajentologiji je navodno otišla toliko daleko da su Konorovu ženu navodno proglasili ‘sajentološkom princezom’, izveštava Dejli Mejl.

Upravo je ta crkva i razlog zbog kog Nikol Kidman neće biti na venčanju svog sina, a jedan izvor pak tvrdi da je Sajentološka crkva smatra supresivnom osobom. Takve osobe crkva želi da kazni i izoluje kao ‘duhovno toksične’.

Nakon što glumački par razveo 2001. godine, Tom Kruz zadržao je starateljstvo nad decom, a već tada su bili odgajani u duhu sajentologije koju Nikol i krivi za raspad njihovog odnosa. Kidmanova je zvezdu „Nemoguće misije“ napustila jer nije želela da živi po pravilima njegove crkve, a i druga Kruzova supruga, Kejti Holms, takođe je iz tih razloga okončala brak sa njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.