U trendu

Glumica nestala na jezeru tokom izleta sa sinom, sumnja se da se utopila (foto)

Glumica Naja Rivera, poznata po ulozi u popularnoj seriji Glee, nestala je u sredu poslepodne nakon što se s 4-godišnjim sinom Džosijem Holisom uputila na izlet brodom na jezeru Piru u Kaliforniji.

Glumica je iznajmila brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila, piše Dejli Mejl. Usledila je potraga za 33-godišnjom Najom i dečakom i oko četiri sata poslepodne po lokalnom vremenu brod pronađen. U njemu je bio 4-godišnji dečak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Istražitelji veruju da se glumica udavila i odmah je krenula potraga za njenim telom koje do sada nije pronađeno. Za glumicom tragaju službe spašavanja, a u potragu su uključili i helikopter s dronom.

U kasnim večernjim satima potraga je obustavljena i nastavljena je rano jutros, ali do sada glumica nije pronađena, a prema pisanju američkih medija, male su šanse da je preživela.

Poslednja objava glumice na društvenim mrežama bila je fotografija sa sinom, pored koje je napisala: „Samo nas dvoje“.

Seriju Glee obeležili su brojni skandali i dve smrti glavnih glumaca. Kori Montit, koji je tumačio ulogu Fina Hadsona, pronađen je 2013. godine mrtav u hotelskoj sobi od predoziranja. Imao je 31 godinu. Zatim je Mark Saling, još jedan od glavnih glumaca poznat po ulozi Noe Pakermana, izvršio samoubistvo 2018. godine, u 35. godini, samo par nedelja nakon što je priznao krivicu zbog posedovanja dečije pornografije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)