U trendu

Glumica raskinula 9 godina dugu vezu s kolegom, pa zablistala na premijeri (foto)

Mnoge je iznenadila vest da je glumica Vanesa Hadžins raskinula sa kolegom Ostinom Batlerom posle devet godina veze.

Izvor blizak paru otkrio je za američke medije da je razdvojenost bio najveći razlog kraha romase.

– Oni se nisu svađali i imaju ogromno poštovanje jedno prema drugom. ali snimali su na različitim kontinentima i to je uzelo danak – rekao je izvor za E! njuz.

Vanesa je dugo boravila u Glazgovu, gde je simala natavak filma The Princess Switch, dok se Ostin pripremao za ulogu Elvisa Prislija u biografskom filmu o kralju rokenrola koji uskoro počinje da snima.

Međutim, samo dan posle raskida 31-godišnja glumica zablistala je na premijeri filma „Bad Boys For Life“, pa se činilo kao da se ništa loše nije desilo u emotivnom životu glumice, ili je ona vešto sakrila tugu i unapred pripremila osmeh za ovaj događaj.

Vanesa se na premijeri pojavila u haljini kojom je mnoge ostavila bez daha. Glumica je svojom pojavom oduševila sve na crvenom tepihu. Za ovu priliku odabrala je dugu belu haljinu neobičnog kroja.

Haljina ima duboki izrez na levoj nozi, a zanimljiv je i detalj na rukavu haljine. Glumica je odvažno prošetala crvenim tepihom, a uz haljinu je ukombinovala i crne sandale sa visokom štiklom.

Brinula je o svemu, pa je tako i frizuru stilizovala u krupne lokne, dok joj je šminka bila neutralna-