U trendu

Glumica za kojom su muškarci uzdisali lice uništila plastičnim operacijama

Američka glumica Lara Flin Bojl ne pojavljuje se često u javnosti. Zvezdu Tvin Piksa dugo niko nije uspeo da vidi ni da fotografiše, kao da se krila jer pažnju danas ponajviše privlači ne svojim ulogama već činjenici da je estetskim korekcijama promenila lični opis. Ipak, odlučila je da izađe iz sigurnosti svog doma, a paparaci nisu propustili priliku da zabeleže taj retki trenutak.

Lara je izašla u šetnju gradom, a sa sobom je nosila sportski ranac, crvenu jaknu i udobne pantalone. Na očima je nosila naočare, ali nisu bile dovoljno velike da joj prekriju lice, koje ipak izgleda malo bolje nego prethodnih godina.

Lara se u javnosti pojavila jednom 2018., a strani mediji tvrde da je u rukama tada držala flašu žestokog pića dok je vozila automobil, a sve do pre nekoliko dana nije bilo ni traga ni glasa od nje tokom čitavog lokaduna.

Podsetimo, danas 51-godišnja glumica popularnost je stekla ulogom u seriji Tvin Piks. Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Done i svi su odmah primetili plavooku Laru koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput „Ljudi u crnom“ i „Sreća“, ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Done. U medijima se više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima koji su joj uništili prirodnu lepotu.

Tokom snimanja Tvin Piksa bila je u vezi s Kajlom Meklahanom i zbog njihove ljubavne veze čak su menjali i scenarij. Početkom 2000-ih na njen šarm i lepotu pao je i Džek Niklson, a nakon ljubavnog kraha veze sa 33 godine starijim glumcem, Lara je postala zavisna od estetskih zahvata koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom.

Glumica se nije mogla da se nosi s prirodnim procesom starenja i pokušala je da ga uspori, ali efekt je bio sasvim suprotan i sada pripada onoj grupi holivudskih glumica koje su očigledni primer kako odlasci pod nož mogu da unište prirodnu lepotu. Estetski hirurzi kažu da je glumica operisala nos i preterala s filerima koje još uvek koristi i koji su joj izobličili lice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.