U trendu

Glumila je u seriji “Beverli Hils”, ZANEMEĆETE kad vidite kako danas izgleda (video, foto)

Kako se vama čini?
Glumica Tifani Tisen se sredinom devedestih proslavila zahvaljujući ulozi negativca i zavodnice Valeri Malon u seriji “Beverli Hils”. Od televizijskog uspona, pa do profesionalnog pada i menjanja profesije prošlo je 25 godina, a Tifani kako je vreme prolazilo izgledala je sve bolje i bolje.

Televizijska ikona devedesetih danas je majka dvoje dece i kaže da nikad u životu više nije radila nego poslednjih godina.

– Imam 45 i ja sam mama koja je zaposlena od jutra do mraka. Danas sam više zauzeta nego kad sam bila mlada – rekla je Tifani na samitu u Los Anđelesu koji je organizovan za pružanje podrške mamama koje su zaposlene.

Tifani je nakon uspeha serije “Beverli Hils” godinama imala problem da dobije angažman u seriji ili na filmu koji bi održali njenu popularnost. Zamalo joj je izmakla uloga Rejčel u seriji “Prijatelji” koju je na kraju dobila Dženifer Aniston, ali je Tifani pronašla način kako da se zadrži na televiziji.

Pokrenula je sopstveni kulinarski šou-program “Večera kod Tifani” koji se uspešno emitovao dve godine, a potom je postala redovan član ekipe na “Food Network” kanalu kao savetnik za spremanje hrane. Tifani je u braku sa glumcem Bredijem Smitom od 2005. godine sa kojim je dobila dvoje dece. Iako je bila najbolja prijateljica sa Dženi Grat i Tori Speling, koje su zajedno sa njom glumile u “Beverli Hilsu”, prijateljstva su se raspala početkom milenijuma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.