U trendu

Glumila je u „Srećnim ljudima“: Danas je lepša nego ikada (foto)

Glumicu Natalija Vlahović – Čuljković svi su zapamtili i po lepoti, loknastoj kosi i posebnom šarmu koji je posedovala, a danas, u 51. godini života deluje šarmantno i lepo.

Pre 26 godina gledaoci su imali prilike da je gledaju u seriji “Srećni ljudi” gde je tumačila ulogu najbolje drugarice Đine Golubović koju je u tom trenutku glumila Dubravka Mijatović. Sonju su tada gledaoci zapamtili po oštrom stavu, britkom jeziku i savetima koje je davala tada svojoj najboljoj drugarici kada su u pitanju bračni problemi.

Make up by Cecilija VurdeljaPhoto by Danilo PavlovićStyling by Téa Tokyo

Gepostet von Natalia Vlahovic am Dienstag, 20. September 2016

Posle serije igrala je u nekoliko domaćih filmova, a potom je jedno vreme nije bilo pred kamerama. Privatni problemi uzrokovali su da se preko noći povuče iz sveta kinematografije.

Naime, davne 1990. godine Natalija se udala za Miloša Čuljkovića sa kojim je posle nekoliko godina braka dobila ćerku Doroteu. Međutim, tokom povratka sa puta Miloš je doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je 1998. godine poginuo u Crnoj Gori.

Petnaest godina kasnije, glumica je rešila da se vrati svom poslu. Njena povratnička ulogu bila je u prvoj sezoni serije “Vojna akademija”, a potom su usledile epozodne uloge u serijama kao što su “Urgentni centar”, “Santa Maria della Salute” i mnoge druge.

Gledaoci su imali priliku da je vide u ulozi majke Nine Janković u seriji “Ubice mog oca 3” gde tumači lik Ljiljane.

„Od glume nikad nisam odustala. Za glumca je teško da ima kontinuitet, a za glumice posebno. Najteže godine za nas ženu su od 30. do 45. Sad sam ponovo tu i spremna za nove izazove“, izjavila je jednom prilikom Natalija.

Veceras u 21h… #prvatv #sindjelici

Gepostet von Natalia Vlahovic am Freitag, 12. Mai 2017

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.