Godinama nas je obmanjivala: Ovako zaista izgleda kosa Dženifer Eniston (foto)

Glumica Dženifer Aniston devedesetih je bila prava trendseterka i žene širom sveta su masovno oponašale njenu frizuru koja je stekla popularan naziv „Rejčelina frizura“ prema liku koji je tada glumila u seriji „Prijatelji“.

View this post on Instagram

#friends25 #therachel #jenniferaniston #love

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

Radi se o lepršavoj, stepenasto ošišanoj kosi dužine do ramena kakvu je Dženifer imala samo u prve dve sezone serije, ali je ostala zapamćena po njoj. Od tada uglavnom neguje ravno ošišanu kosu srednje dužine koju najčešće nosi puštenu i izgleda kao da se nije preterano trudila, iako to baš i nije tačno.

Naime, dugogodišnji frizer Dženifer Aniston, Kris Mekmilan, koji je zaslužan i za „Rejčelinu frizuru“, na svom profilu na Instagramu podelio je njenu fotografiju s jednog nedavnog događaja na kom je bila i u opisu otkrio da je njena prirodna kosa – talasasta.

„Ovo su prirodne kovrdže Dženifer. Kosa joj je prirodno osušena i minimalno stilizovana uz pomoć uvijača“, napisao je frizer glumice.

Čini se da smo svih ovih godina bili u zabludi da Dženifer ima ravnu kosu. Kako prenosi Indeks, da je prirodno kovrdžava otkrila je i sama glumica u nedavnom intervjuu za časopis „Glamur“ (Glamour).

„Kad sam bila mala imala sam ravnu kosu dužine do zadnjice. Onda mi je mama dopustila da uradim sa njom šta god želim i ja sam se, nažalost, ošišala. A tek kada sam skratila kosu, shvatila sam da imam kovrdže“, rekla je Dženifer Aniston.

4 komentara
 1. Anonimni

  Nije isto kovrdžava i talasasta kosa… Njena kosa možda nije ravna, ali nije ni kovrdžava. Nema tu ni „k“ od kovrdža… Hale Beri, Dženifer Lopez, Kajli Minog, Nikol Kidman su kovrdžave dame…

 2. Jelena

  Zapravo Dzenifer ima intervencije na licu, toliko botoksa je ubrizgala da vise ni ne pomera usta dok govori vec mumla. A Angelina je rodjena sa punim usnama – za neupucene.

 3. 123

  E svaka ti cast na komentaru! Kakav naslov,covek da pomisli svasta.Prelepa zena i.prelepa kosa!

 4. Anonimni

  E baš velika obmana da li je kosa ravna ili nije. Zato bar nema silikone u ustima, niti ikakve intervencije na licu, za raliku od Džolijeve.

Napišite komentar