U trendu

GOLE RUSKINJE za Vajnstajna: Amerika je pakao za muškarce (video)

Seks je sjajan, a mi volimo muškarce koji nam ga predlažu. On ih nije prisiljavao, rekle su žene koje su potpuno gole, s transparentima u rukama pokazale na čijoj su strani.

Harvi Vajnstajn (65) poslednjih nedelja našao se u središtu skandala. Naime, nemali broj žena optužio ga je za seksualno zlostavljanje, broj istih raste iz dana u dan, ali ipak, koliko god to nekome neobično zvučalo, ima i onih koji su stali na njegovu stranu.

Razdelisь za Vaйnšteйna

Razdelisь za Vaйnšteйna «Devočki s naberežnoй» rešili podderžatь gollivudskogo prodюsera Harvi Vaйnšteйna… nagišom. Geroini seks-flešmoba v bukvalьnom smыsle grudью vstupilisь za šoumena, kotorogo obvinяюt v 50 domogatelьstvah. Dvoih znoйnыh dam zaderžala policiя

Gepostet von LIFE.ru am Mittwoch, 1. November 2017

Naime, nekolicina Ruskinja pripremile su svojevrstan performans kako bi mu pružile podršku.

– Seks je sjajan, a mi volimo muškarce koji nam ga predlažu. On ih nije prisiljavao – rekle su žene koje su potpuno gole, s transparentima u rukama pokazale na čijoj su strani.

– Žalim muškarce iz Amerike. Pogledajte ove sjajne žene i njihov sjajan stav. Amerika je noćna mora za muškarce – zaključila je jedna od njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.