Guza koja šokira: Dve litre sala ubrizgala u zadnjicu da bi ličila na Kim, sad je bolja

Dženifer Pamplona je TV lice, bivša manekenka i fan Kim Kardašijan. Da bi „prešišala“ svog idola ona je u svoju zadnjicu ubrizgala dve litre sala. I kaže da nema nameru da prestane, prenose mediji.

„Doktori su me pitali da li se plašim da ću umreti od operacija, ali po mom mišljenju, ako se to desi, umreću lepa i srećna“, kaže Dženifer.

Sve je počelo kada je imala 17 godina.

„Ljudi su uvek komentarisali moje telo i kada sam se zabavljala sa profesionalnim fudbalerom, žalio se da imam malu zadnjicu i da sam premršava“, priseća se i da je od tog trenutka postala opsednuta velikom zadnjicom i preko deset puta ubrizgavala salo u zadnjicu kako bi je učinila većom.

A to nije sve što je radila na sebi – potrošila je više od 400.000 dolara na sve korekcije uključujući dve operacije grudi, liposukciju, operaciju nosa i uklanjanje četiri rebra.

„Sve je to ulaganje u sebe. Mama nije htela da razgovara sa mnom kada je videla moju novu zadnjicu, jer ne razume da je to razlog zbog kog sam poznata. Dolazim iz siromašnog brazilskog sela, a uspela sam da se upišem u jednu od najboljih škola glume u Njujorku, postanem slavna i osnujem svoju firmu. Ja sam dobra osoba, podržavam svoju porodicu, ne pijem i ne drogiram se i svakog dana se trudim da budem bolja“, ističe Dženifer.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike