U trendu

Hit fotka glumca iz mladosti: U školi su mislili da sam policajac na tajnom zadatku (foto)

Dvejn Džonson danas je jedan od najpoznatijih i najplaćenijih glumaca na svetu, ali život ovog bivšeg rvača nije uvek bio lak.

Rok sa svojih 196 cm visine i svojim izvajanim mišićima privlači pažnju gde god se pojavi, pa mu srednjoškolski dani zbog specifičnog izgleda nisu ostali u lepom sećanju.

Džonson se tokom detinjstva često selio i u srednju školu je krenuo na Havajima, ali je ubrzo morao da se preseli u Tenesi u državi Nešvil, gde je svojom pojavom odskakao od školskih drugova ali i nastavnika, koji su, kako kaže,  „bežali od njega kao od kuge“.

Glumac se srednjoškolskih dana prisetio na Instagaramu, gde je objavio fotografiju na kojoj kao 15-godišnjak pozira bez majice, i pored nje napisao koliko mu je teško pao taj period detinjstva.

„Vraćamo se u vreme kada sam bio 15-godišnjak visok 193 santimetra, težak jedva 90 kilograma, imao jezive brčiće i morao da se preselim sa Havaja u Nešvil, u državi Tenesi. Upravo sam bio krenuo u novu srednju školu i svi (učenici i nastavnici) su se ponašali prema meni kao da sam oboleo od kuge i izbegavali me uvereni da sam policajac na tajnom zadatku“, napisao je Rok.

Ova fotografija sakupila je za kratko vreme skoro sedam miliona lajkova i izazvala brojne šaljive komentare, poput onih da Rok danas izgleda mlađe nego kada je imao 15 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar