U trendu

Imaju slavu i milione na računu, ali ne i diplomu srednje škole (foto)

Brojne američke zvezde i svetska imena šou-biznisa, kao što su Džoni Dep, Kventin Tarantino i Rijana, nisu završile srednju školu. Neke poznate ličnosti išle su u državne škole, druge su otišle od kuće, dok su neke odustale od svog školovanja.

View this post on Instagram

✨✨ @vivaraonline✨✨#Vivara

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Žizel Bundšen, brazilska manekenka, napustila je srednju školu kada je imala 14 godina da bi nastavila karijeru modela. Uprkos tome, Žizel govori pet jezika, prenosi RTS.

Nikol Kidman napustila je školu kako bi nastavila glumačku karijeru. Počela je da radi u pozorištu, a već sa 16 godina snimala je i filmove.

Dženifer Lorens napustila je srednju školu kada je imala 14 godina. Nakon toga je nastavila glumačku karijeru i sada je, kako kaže – „samoobrazovana“.

Heri Stajls napustio je srednju školu kada je imao 16 godina i to zbog audicije za „Iks faktor“ nakon čega je postao član benda „One Direction“.

Rijana je napustila srednju školu sa 16 godina, preselila se u Ameriku kada je imala 17 godina, gde je potpisala muzič

Robert Dauni Džunior nikada nije bio dobar učenik. Otac mu je dao ultimatum da svaki dan ide u školu ili da pronađe posao. Odustao je od škole u 15. godini.

Džoni Dep imao je 15 godina kada je napustio srednju školu. San mu je bio da postane popularni rok muzičar.

Sajmon Kauvel je napustio školu kad je imao 16 godina da bi radio kao stažista za „EMI mjuzik pablišing“. Bio je to početak obećavajuće karijere.

Džej Zi je napustio srednju školu kako bi radio. Neki mediji prenose da se između ostalog, bavio prodajom ilegalnih supstanci.

Kijanu Rivs je napustio školu sa 17 godina, jer se „nikada nije uklopio“. Imao je sukobe s nastavnicima i direktorom.

Rajan Gosling napustio je srednju školu kada je imao 17 godina.

Vupi Goldberg je napustila školu u dobi od 16 godina. Kao razlog za taj postupak navela je teško detinjstvo, nekoliko brakova i zavisnost od droga.

Tom Kruz je napustio srednju školu kako bi postao glumac u Njujorku. Pre toga, dok je bio dete, želeo je da bude sveštenik.

Kventin Tarantino je želeo je da nastavi filmsku karijeru i zbog toga je odustao od srednje škole kada je imao 15 godina. Prema nekim izvorima njegov koeficijent inteligencije je 160.

Danijel Radklif odlučio je da se odmori od škole kada je imao 17 godina kako bi se posvetio glumačkoj karijeri. Nije se vratio u školu.

Zvezde koje nisu završile srednju školu su i Džon Travolta, Džim Keri, Avril Lavinj, Dru Barimor i Keti Peri, prenose američki mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.