U trendu

Jedan od najpopularnijih pevača sa Balkana osuđen na godinu dana zatvora (foto)

Almir Hodžić, poznatiji kao reper Buba Koreli i Almir Bozalija, osuđeni su na po godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

View this post on Instagram

jedna za dušmane 🎤

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Presudu je doneo Kantonalni sud u Sarajevu, a na osnovu optužnice koja ih tereti da su od 2014. do juna 2015. godine kao članovi organizovane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, amfetamine i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Optuženi su, prenose sarajevski medii, drogu čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakivali u manje paketiće za uličnu prodaju.

Amar Hodžić, zvani Buba Corelli, se nalazio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, dok je Almir Bozalija bio u pritvoru od juna 2015. do januara 2016. godine.

Obojici će u izrečenu kaznu zatvora uračunati vreme provedeno u pritvoru.

Treba istaći da je Buba Corelli već odležao osam mjeseci, što mu je uračunato u kaznu. On ima mogućnost da preostali deo zatvorske kazne plati i tako ne ode iza rešetaka.

Buba Corelli je poznati bh. reper koji je svoju karijeru započeo 2011. godine pesmom „Oh No“. Njegovi hitovi poput „Sporije“, „Restart“, „Dokaz“ i „Klinka” popularni su na celom Balkanu.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    zbog čega su popularni ? Zbog muzike sigurno nisu, jer im je muzika NULA.

Napišite komentar