„Kada si u Rimu“ među najgledanijim

Na trećem mestu prošlonedeljne liste najgledanijih filmova u Americi našla se romantična komedija "Kada si u Rimu" ("When in Rome"). Prvi u nizu ljubavnih filmova koji će biti premijerno prikazani uoči praznika zaljubljenih pobrao je mlake kritike i, kako to obično biva, imao odličan prijem kod publike.
Kuratorka Muzeja Gugenhajm u Njujorku, Bet Harper (Kristen Bel), sama je i uspešna. Godine izlazaka s pogrešnim momcima učinile su je pomalo ogorčenom i nespremnom za ljubav. Betina mlađa sestra je sušta suprotnost i spremna da se preda ljubavi na njen prvi mig. Jedan takav mig je bio dovoljan da zakaže venčanje u Rimu, na koje poziva svoju sestru. Pomešanih emocija jer je nedavno saznala da joj se bivši momak ženi, Bet stiže u prestonicu Italije i ljubavi.
Kada je put navede na fontanu koju Rimljani zovu "fontana ljubavi", ona ne želi da gubi vreme na ubacivanje novčića i zamišljanje želja, već cela uskače u nju. Tamo, u mnoštvu kovanica, bira nekoliko i stavlja ih u džep, ne sluteći da je na taj način ukrala i ljubav vlasnika novčića. Bet dobija petoricu veoma upornih udvarača, ali samo jedan je pravi…
Glavne uloge u filmu tumače Kristen Bel (Kristen Bell) i Džoš Damel (Josh Duhamel), a tu su i Deni de Vito (Danny DeVito), Džon Heder (Jon Heder), Vil Arnet (Will Arnett), Deks Šepard (Dax Shepard) i Andželika Hjuston (Anjelica Huston). Reditelj filma je Mark Stiven Džonson (Mark Steven Johnson), koji je režirao filmove "Ghost Rider", "Daredevil" i "Simon Birch".
Glumica Kristen Bel je sasvim drugačija od svoje junakinje Bet Harper i ima sreće u ljubavi. Belova je odnedavno verena za svog kolegu i partnera u ovom filmu, Deksa Šeparda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.