U trendu

Kada žene lupe šakom o sto: De Nira supruga šamarala, Klinton zbog supruge krvario

Psiholozi će reći da su muškarci češće nasilni prema ženama jer je to deo mačo tradicije, jer su jači, jer im žene to dopuštaju samo da ih ne izgube. S druge strane, ni žene nisu nevine uvek po tom pitanju, i one često zlostavljaju psihološki, rečima koje su nekad oštrije od noža, sitnim podvalama i uvredama, što su, takođe, teški oblici nasilja.

Primer psihološkog zlostavljanja je bivša američka predsednička kandidatkinja Hilari Klinton. U nedavno objavljenoj knjizi “The Clintons „War On Women” politički strateg Rodžer Stoun detaljno je opisao da je Hilari sklona nasilju i ispadima pri kojima teroriše osoblje, tajne agente, čak i supruga.

– Hilari ima dugu istoriju porodičnog nasilja prema Bilu. Tukla ga je, udarala čvrstim predmetima, grebala ga, zbog nje je krvario. Bacala je knjige i pepeljare na predsednika, šamarala ga je tako jako da bi ostajali crveni tragovi koje bi tajni agenti videli nakon što bi on napustio sobu – piše Stoun.

Nasilje svoje supruge Meri trpio je i američki predsednik Abraham Linkoln.

Nasilno ponašanje prema svom izabraniku pokazala je i glumica Ema Roberts. Naime, ona je tokom boravka u jednom hotelu u Montrealu 7. aprila napala svog dečka Evana Petersa. Policija je pozvana odmah nakon što su gosti čuli da se Ema i Evan glasno svađaju u svojoj sobi. Navodno su se međusobno tukli, ali zbog jasno vidljivih povreda, krvavog nosa i traga ugriza na Evanovom telu, Ema je uhapšena.

Međutim, izgleda da je ljubav umesto zatvorske kazne presudila, jer Evan nije želeo da podigne optužbu za napad, pa je nakon nekoliko sati Ema puštena na slobodu.

Igrač golfa Tajger Vuds morao je da beži pred pobesnelom suprugom Elin Nordegren, koja ga je navodno napala upravo njegovom palicom za golf, nakon što je saznala za njegove brojne preljube.

Opaku narav ima i britanska manekenka Keli Bruk koja je napala dva bivša dečka. Glumca Džejson Statama udarila je 2000. na venčanju Madone i Gaja Ričija, a i Denija Ciprianija prebila je nakon što je broj telefona dao jednoj striptizeti.

Buran odnos imali su i najveća zvezda starog Holivuda Hemfri Bogart i njegova treća žena Majo Metot, koja je bila uverena da je Bogart vara pa je pila, besnela, bacala stvari na njega sve što bi joj došlo pod ruku. Čak je jednom i zapalila kuću i ubola ga mesarskim nožem u leđa.

I jedan od najistaknutijih fizičara današnjice Stiven Hoking iskusio je na svojoj koži kako je to kada te žena istuče. To se desilo kada je svoju ljubav Džejn ostavio nakon 30 godina braka i to zbog Elejn Mejson. Ubrzo su se pojavile glasine da ona zanemaruje i fizički zlostavlja nepokretnog supruga. Stiven je 2004. godine završio u bolnici sa slomljenim zglobom nakon što ga je Elejn pretukla. Brak je okončan nakon nekoliko intervencija policije.

Oskarovac Robert De Niro takođe je bio žrtva nasilnog ponašanja svoje supruge Grejs, koja ga je u naletu ljubomore i besa znala počastiti pokojim šamarom, prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.