Kako su zaratile Megan i Kejt? Evo koliko dugo nisu razmenile ni reč

Megan ima osećaj da je pojedini članovi kraljevske porodice gledaju s visine zbog toga odakle dolazi, rekao je izvor

Od prvog trenutka kada se pročulo da se princ Hari zabavlja s Megan Markl mediji su upoređivali američku glumicu sa izabranicom princa Vilijama Kejt Midlton. Sve vreme se piše o njihovom odevnom stilu, ali u centru pažnje našli su se i maniri, obrazovanje i, uopšte, prošlost dveju lepotica, piše Glossy.

Kako je veza princa Harija i Megan napredovala i, posebno, od njihovog venčanja, poređenja su postala svakodnevica, a vojvotkinja od Kembridža Kejt i vojvotkinja od Saseksa Megan uvek su izgledale kao da se odlično slažu.

Čini se, međutim, da su predstavnici medija ipak naslutili nešto — prošle godine počelo da je da se šuška da se slavne jetrve zapravo „ne mirišu“, a ubrzo se pročulo i da su njihovi muževi u lošim odnosima, iako su Vilijam i Hari oduvek bili ne samo braća nego i najbolji prijatelji. Sudeći po najnovijim vestima, odnos između vojvotkinja toliko je uništen da su njih dve prestale da komuniciraju.

Kako javlja The Sunday People, Midltonova i Marklova su poslednji put razgovarale pre čak šest meseci, a čak i tada samo u okviru porodične grupe na jednoj aplikaciji za dopisivanje!

„Megan ima osećaj da je pojedini članovi kraljevske porodice gledaju s visine zbog toga odakle dolazi. To je izazvalo mnogo nerviranja i učinilo odnose lošim. Moraju da pronađu način da to reše i nastavlje dalje kao porodica“, rekao je izvor blizak Dvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.