U trendu

Kambodžanac tvrdi: Anđelina je na prevaru usvojila dete, Medoks je i dalje moj sin

Dokumentacija koju je Anđelina Džoli koristila za usvajanje najstarijeg sina sadrži neistinite informacije, tvrdi humanitarni radnik iz Kambodže.

Moun Sarat (51) kaže da je u papirima za usvajanje navedeno da je on otac glumičinog sina Medoksa, kako bi se ubrzao proces i kako bi on što pre bio predat Anđelini 2003. godine.

– U sudskim dokumentima, Medoks je i dalje moj sin. Ona nikad to nije raščistila. Morala je da promeni njegovo ime, a jedini način je bio da ja to uradim. Rekao sam da je on moj sin – otkrio je Sarat i dodao da više nije u dobrim odnosima sa Anđelinom.

– Bio bih srećan kada se ona nikad više ne bi vratila u Kambodžu.

On je novinarima britanskog lista „The Sun“ pokazao papire koji potvrđuju njegove tvrdnje, ali ne dokazuju da je Anđelina znala za to.

U vreme kad je Medoks usvojen, američke vlasti ustanovile su strože uslove usvajanja dece iz Kambodže zbog straha od trgovine ljudima.

Ovo je samo još jedna u nizu kontroverzi koje su povezane sa Medoksovim usvajanjem. Radnica agencije za usvajanje Lorin Galindo završila je iza rešetaka ubzro nakon što je Anđelina dobila starateljstvo nad Medoksom. Ona je lišena slobode zbog toga što je falsifikovala imena, datume i mesta rođenja dece iz Kambodže koju su usvojile američke porodice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar