U trendu

Kejt Midlton boluje od teške bolesti? (foto)

Iako važi za miljenicu britanske javnosti, vojvotkinja od Kembridža, 37-godišnja Kejt Midlton, našla se na udaru građana koje je zabrinula pojavljivanjem na otvorenju nove dečje bolnice u Norfolku, na kom se pojavila nikad mršavija.

Naime, iako je na sebi imala ljubičasti kaputić ‘A’ kroja, mnogobrojni obožavaoci nisu mogli da ne primete koliko je Kate smršala pa su ubrzo na društvenim mrežama pokrenuli raspravu o uzroku njene kilaže.

Kaputić koji je u struku pratio njenu vitku liniju, a potom se širio u ‘A’ obliku, koji je upotpunila crnim čarapama, dodatno je istakao mršavu figuru 37-godišnjakinje. Kejt je i do sada bila poznata po svojoj vrlo atraktivnoj građi, međutim, Britancima se poslednje izdanje omiljene članice kraljevske porodice nije dopalo pa su na društvenim mrežama, između ostalog, pokrenuli nagađanja da supruga princa Vilijama boluje od teške bolesti zbog koje je izgubila kilograme.

Iako su sporne fotografije ubrzo obišle svet, iz palate se još uvek niko nije oglasio povodom nagađanja.

Podsećamo, supruga princa Vilijama, velika je ljubiteljka sporta i raznih sportskih aktivnosti, pa vitku liniju svakako zahvaljuje i tome. Takođe, iako iza sebe ima troje dece, šestogodišnjeg princa Džordža, četvorogodišnju princezu Šarlot i jednogodišnjeg princa Luisa, Kate je i za vreme trudnoća izgleda vrlo vitko, a mediju su tada sve pripisivali stresu zbog mnogobrojnih kraljevskih dužnosti.

2 komentara
  1. ANDREJ

    Ne,Princeza ne boluje ni od kakve bolesti,vec slepo prati modni trend,koji ukljucuje krajnju mrsavost.Naravno svako izgladjivanje,steti prirodnom imunitetu,koji nam je potreban,kao zastita od raznih virusa i bakteruja.Kada taj stetni trend „sto mrsavije,to je lepse“,tretiraju neobrazovane devojke i mlade zene,i da se razumeti.Ali kada jedna obrazovana mlada zena,kao sto je Princeza Kejt,izaziva izgladnjivanjem vestacku mrsavost,onda je to,za svaku osudu.!

  2. Anonimni

    Svakako je abnormalna mrsavost posledica izvorsiranih aktivnosti ,samim tim i zanemarivanja kolicinski potrebne hrane ali ,ipak je mlada pa nosi ,ali odrazice se na imunitet kad tad.sto znaci da mi sami cesto nismo ni svesni svojih gresaka ,pa mi tako lici ova situacija princeze.

Napišite komentar