Kejt Midlton boluje od teške bolesti? (foto)

Iako važi za miljenicu britanske javnosti, vojvotkinja od Kembridža, 37-godišnja Kejt Midlton, našla se na udaru građana koje je zabrinula pojavljivanjem na otvorenju nove dečje bolnice u Norfolku, na kom se pojavila nikad mršavija.

https://www.instagram.com/p/B5Qxy6jF4xt/

Naime, iako je na sebi imala ljubičasti kaputić ‘A’ kroja, mnogobrojni obožavaoci nisu mogli da ne primete koliko je Kate smršala pa su ubrzo na društvenim mrežama pokrenuli raspravu o uzroku njene kilaže.

Kaputić koji je u struku pratio njenu vitku liniju, a potom se širio u ‘A’ obliku, koji je upotpunila crnim čarapama, dodatno je istakao mršavu figuru 37-godišnjakinje. Kejt je i do sada bila poznata po svojoj vrlo atraktivnoj građi, međutim, Britancima se poslednje izdanje omiljene članice kraljevske porodice nije dopalo pa su na društvenim mrežama, između ostalog, pokrenuli nagađanja da supruga princa Vilijama boluje od teške bolesti zbog koje je izgubila kilograme.

Iako su sporne fotografije ubrzo obišle svet, iz palate se još uvek niko nije oglasio povodom nagađanja.

Podsećamo, supruga princa Vilijama, velika je ljubiteljka sporta i raznih sportskih aktivnosti, pa vitku liniju svakako zahvaljuje i tome. Takođe, iako iza sebe ima troje dece, šestogodišnjeg princa Džordža, četvorogodišnju princezu Šarlot i jednogodišnjeg princa Luisa, Kate je i za vreme trudnoća izgleda vrlo vitko, a mediju su tada sve pripisivali stresu zbog mnogobrojnih kraljevskih dužnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.