U trendu

Konačno doneta presuda u parnici Breda i Anđeline

Glumac Bred Pit konačno je nakon pet godina sudske borbe dobio mogućnost na zajedničko starateljstvo nad šestoro dece koje ima sa glumicom Anđelinom Džoli, prenose američki mediji.

Nakon višegodišnjih sastanaka sa bivšom suprugom na sudu, sudija je presudio u korist Pita, koji će moći da provodi vreme sa svojim naslednicima Medoks, Paks, Zahara, Šajlo i blizanci Vivijen i Noks.

Nakon nekoliko meseci svedočenja svedoka i stručnjaka, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi.

– Dogodila se značajna promena u ugovorima o starateljstvu na osnovu izuzetno detaljne odluke sudije. Bred je samo pokušavao da ima više vremena sa svojom decom – i bilo je jasno da je Anđelina učinila sve što je moguće da to spreči – rekao je izvor.

Kako strani mediji pišu Anđelina će nastaviti svoju pravnu borbu i rekla da je presuda sudije više bila „probna odluka”.

– Zajedničko starateljstvo nije pitanje na koje se Anđelina protivi, bilo je drugih pitanja koja zabrinjavaju, ali sudski postupak je zatvoren i zapečaćen – rekao je izvor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)