U trendu

Kraj 16-godišnje ljubavi: Razvodi se jedan od najskladnijih holivudskih parova

Džejson Momoa potvrdio je da su on i supruga Lisa Bonet doneli odluku da se razvedu. Par je u vezi proveo 16 godina, od čega skoro pet u braku.

Glumac je objavio poruku na Instagramu poruku obožavaocima.

„Svi smo osetili pritisak i promene ovih promenljivih vremena… Revolucija se odvija – i naša porodica nije izuzetak… Osećaj i rast od seizmičkih pomeranja koji se dešavaju. I tako – delimo naše porodične vesti – Da se ​​rastajemo u braku. Mi ovo delimo ne zato što mislimo da je vredno vesti – već da bismo – dok živimo svoje živote, mogli to da uradimo dostojanstveno i pošteno.“

Džejson je nastavio: „Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi da bude i živi. Mi oslobađamo jedno drugo – da budemo ono što učimo da postanemo… Naša nepokolebljiva odanost ovom svetom životu i našoj deci. Učenje dece šta je moguće – Živeti molitvu. Neka ljubav prevlada.“

Džejson je uz izjavu uključio nekoliko fotografija: zalaska sunca, nekoliko visokih zastava i ono što je izgledalo kao da jedno od njegove dece kako drži pticu.

Džejson i Lisa su se venčali u oktobru 2017, ali su zajedno mnogo duže. Par se upoznao u njujorškom džez klubu preko zajedničkih prijatelja 2005. godine. U razgovoru u emisiji, Džejson je rekao: „Slučajno smo se našli na pravom mestu u pravo vreme. Zapravo sam napravio dredove zbog nje. Imao sam dredove, ona je imala dredove. Bukvalno sam okrenuo glavu i video sam je, a ona kaže: ‘Ja sam Lisa.’ Okrenuo sam se ka drugarici i vrisnuo. Unutra je pukao vatromet. Ubedio sam je da me odvede kući, jer sam živeo u hotelu.“

Posle 12 godina veze, Džejson i Lisa su odlučili da se venčaju. Venčanje se održalo na skromnoj ceremoniji u njihovoj kući u Topangi u Kaliforniji. Prisutni su bili prijatelji i porodica. Priča se da je tradicionalna maorska haka izvedena za Džejsona na njegov zahtev. Džejson i Lisa su skrivali mnoge detalje svog posebnog dana.

U vezi su dobili i dvoje dece. Lisa je 2007. godine rodila Lolu Iolani Momoa, njihovo starije dete. Dok njeni roditelji pokušavaju da drže svoj život u privatnosti, tinejdžerka retko izbegava kamere. Takođe se pojavljuje na stranicama svoje mame i tate na društvenim mrežama. Lola je krenula stopama svojih roditelja. Bila je predstavljena u „The Canvas Of My Life“, kratkom filmu o svom tati, Džejsonu, kao mužu i roditelju.

Lisa i Džejson su takođe roditelji Nakoa-Volf Momoa. On je njihovo mlađe dete i rođen je u decembru 2008. Njegovo ime je znak havajskog nasleđa njegovog oca. Nakoa znači ratnik na maternjem jeziku Havaja. Značenje srednjeg imena, Manakauapo, kombinacija je dva havajska izraza od kojih jedan znači kiša, a drugi tama. Rečeno je da su to bili vremenski uslovi u LA-ju u satima nakon njegovog rođenja. Lisa iz prethodnog braka sa Lenijem Kravicom, ima ćerku Zoi Kravic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)