Kraljica je odlučila: Megan ima zabranu pristupa ovom mestu

Kraljica Elizabeta odobrila je princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl da odstupe sa svojih dužnosti i budu finansijski neovisni.

Njih dvoje će i dalje biti vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ali više neće uživati u kraljevskim povlasticama. Najpre, moraju da vrate 2,4 miliona funti, koliko je koštala obnova njihovog doma, a taj novac za obnovu došao je od poreznih obveznika.

Jedna od odluka koju je kraljica donela odnosi se i na nakit koji je Megan koristila kada je postala članica kraljevske porodice, piše “Page Six“.

Američka glumica uživala je u tome što može posegnuti u bogatu kraljevsku riznicu nakita, ali sada joj pristup tamo zabranjen.

Čak je morala vratiti i deo nakita koji je dobila od kraljice, a kako britanski mediji pišu, među tim nakitom je i prsten koji je Megan nosila na dan venčanja, a koji je nekada pripadao princezi Dajani.

Inače, Megan je obožavala stil princeze Dajane i najčešće je uzimala nakit koji je nekada pripadao Harijevoj mami i često je nosila minđuše i narukvice.

Nedugo nakon što je saznala šta njen unuk i njegova supruga planiraju kraljica je želela da Megan oduzme nakit koji je za njeno venčanje bio posebno napravljen za nju. Navodno je kraljica rekla princu Vilijamu da Megan više ne sme da koristi nakit princeze Dajane i ova odluka je takođe uticala na odnos između Vilijama i Harija.

Radilo se o nakitu koji je nastao iz delova nakita koji su pripadali princezi Dajani, ali na kraju se kraljica ipak predomislila i dopustila je Megan da zadrži taj nakit.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.