Kristijan Slejter

Kristijan Slejter (Christian Slater), jedan od najseksepilnijih glumaca po mišljenju javnosti, rođen je 1969. godine u Njujorku. Svoje prve uloge ostvario je sa samo osam godina u američkim sapunicama. Već sa devet godina, postao je stalni član glumačke kompanije Music Man, sa kojom je imao veliki broj pozorišnih nastupa i prve filmske uloge sredinom osamdesetih godina.

Prvi filmovi u kojima je imao uloge i kojima je skrenuo pažnju javnosti i šou-biznisa na sebe jesu filmovi „The Legend of Billy Jean“ i „The Name of the Rose“. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina bio je na vrhuncu svoje karijere. Uloge u filmovima „Mladi revolveraši 2“, „True Romance“, „Robin Hud“, „Intervju sa vampirom“ i „Mafijaši“ – učinile su ga jednom od najvećih zvezda Holivuda.

Poslednjih godina imao je zapažene uspehe ulogama u filmovima „Slomljena strela“ i „Bed of Roses“. U dosadašnjoj karijeri snimio je preko 20 filmova sa solidnim komercijalnim uspesima, ali je ipak ostao bez većih filmskih nagrada. Prema anketama mnogih američkih magazina, bio je među 50 najpoželjnijih muškaraca, a dva puta je izabran i za najseksepilnijeg živog glumca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.