Kritika od milijardu dolara: Rijana na korak da ugasi Snapchat

Društvena mreža Snapchat ovih dana je na velikim mukama. Svetski mediji bruje o tome da su akcije ove mreže pale za milijardu dolara zbog, verovali ili ne, Instagram priče popularne pevačice Rijane (Rihanna).

Kako prenose mediji u regionu, sve je počelo kada se na Snapchatu pojavila reklama za igru “Would You Rather” koja nedvosmisleno pita korisnike da li bi radije “pljesnuli” pevačicu ili udarili njenog bivšeg dečka i osuđenog za nasilje u porodici Krisa Brauna (Chris Brown).

Rijana se nakon ove reklame oglasila, optužujući Snapchat da podržava nasilje u porodici i pozvala sve njene fanove da bojkotu ovu društvenu mrežu. Kao posledica toga, akcije Snapcahata pale su za pet odsto, a milijarda dolara pošla je u nepovrat.

Mada su čelnici kompanije uklonili sporni oglas kao i celu igru uz izvinjenje da je u pitanju greška, to naravno nije zadovoljilo pevačicu, ali ni njene mnogobrojne fanove.

Rijana je s pravom reagovala budući da ju je bivši momak, pomenuti Kris Braun, maltretirao i fizički zlostavljao.

3 komentara
 1. Anonimni

  ta rijana lijana je jedna od najpopilarnijih pevacica kako u americi tako i ovde kod nas i ovde se ne prica o tome kako je ona bitna za ovozemaljski zivot vec o tome kako su dali nju kai vulgaran primer za igru na snapchatu i zato ih je tuzila.

  1. bambi

   A gde pise da je ona najpopularnija pevacica u americi? Gde je podatak o tome? Po cemu je ona popularna? Ako je popularna kod nas, kako to da ja ne znam za nju? Drugo, koja je ona to skole zavrsila pa da poseduje kvalitet u glasu, komponovanju ili interpretaciji? Osom toga, da li je ona poularna u fazonu kao sto je popularna Kardasijan? Koliko ovakvih sponozorusa ima u americi da su popularne? Hocete ja da vam izbrojim prvih 10,000 a vi ostalo? Koliko te popularne kvaziumetnice uzimaju novca na godisnjem nivou? Koliko dece u svetu ostane bez hrane, bez higijene, bez oca i majke, bez krova nad glavom, bez srece u ocima sa suzama u ocima, jer nazovi popularne sponzoruse uzimaju na milijarde dolara? Sramota.

 2. bambi

  Ja nikako da ukapiram ko je ta Rijana, Lijana ili vec kako se zove? Po cemu je bitna za ovozemaljski zivot?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike