„Ljubav na daljinu“ uskoro u bioskopima

Na petom mestu liste najgledanijih filmova u Americi našla se romantična komedija "Ljubav na daljinu" ("Going the Distance"). Glavne uloge u njoj igraju Dru Barimor (Drew Barrymore) i Džastin Long (Justin Long), koji su ljubavni par i van filmskog platna.
Dru Barimor glumi Erin, čiji iskren, ali pomalo izopačen smisao za humor od samog početka šarmira Gereta (Džastin Long). Previše piva i trivijalni ritam bara dovode do doručka sledećeg jutra. Iskre koje varniče između njih uvode ih u letnju avanturu, ali ni jedno ni drugo ne veruje da to može da traje, posebno kada Erin ode poslom u San Francisko, a Geret ostane u Njujorku. Međutim, kada šestonedeljno ludiranje počne da dobija na značaju, nisu sigurni da li žele to da prekinu.
Dok su razdvojeni, Gereta prijatelji zafrkavaju zbog 24-časovne veze s "mobilnim telefonom", jer ne žele da zbog obične romanse izgube najboljeg prijatelja u piću. Za to vreme, Erinina dominantna, udata sestra Korin (Kristina Eplgejt) želi da je zaštiti i ne dozvoli joj da krene dobro poznatim putem. Uprkos savetima prijatelja i članova porodice i malobrojnim neočekivanim iskušenjima, ovaj par je pronašao nešto što se može nazvati samo jednom rečju – ljubav.
Film je režirala Nanet Berštajn (Nanette Burstein), a ostale uloge tumače Kristina Eplgejt (Christina Applegate), Čarli Dej (Charlie Day) i Ron Livingston (Ron Livingston). Film "Ljubav na daljinu" naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 30. septembra.
Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.