Maša i Medved na ledu

Nakon predstave „Maša i Medved“ koja se s uspehom sada već tradicionalno prikazuje uoči Nove godine u Domu sindikata, kao i dugometražnog filma „Maša i Medved“, koji je takođe pobrao simpatije publike, pred domaću publiku stižu i Maša i meda na klizaljkama.

Jedinstvena ledena predstava prema originalnim motivima ruske animirane bajke „Maša i Medved na ledu“, biće prikazana u Kombank Areni, 22. i 23. aprila u po dva termina: 13.30 i 17 časova. Pustolovine Maše i Mede i njihovih drugara, vukova, zečeva i ježeva, biće ispričane na srpskom jeziku, što će sigurno uneti još više živosti u ovaj svojevrsni spektakl za decu. Omiljenim junacima glumci pozajmljuju glasove i to: Jovana Jelovac Cavnić u ulozi Maše, Dragan Vujić Vujke u ulozi Mede, Dušica Novaković sinhronizovaće medinu simpatiju Medvedicu a četverac Vukova činiće Žarko Stepanov, Ivan Jevtović, Milan Antonić i Nikola Ranđelović. Avantura na ledu neće proći bez drugara Pande a za njegov glas biće zadružen Marko Marković.

Predstava kombinuje pozorišnu i muzičku umetnost sa klizanjem i zanimljivim animacijama na ogromnim LED ekranima, a pored zanimljive muzike sa čak 30 akrobata, plesača i profesionalnih klizača imaće i interaktivni karakter. Predstava obiluje i radosnim dečijim pesmama za čije izvođenje će biti zadužena i mlada glumica fantastičnog vokala, Katarina Bogićević.

Priča o nestašnoj devojčici Maši i velikom medvedu, penzionisanom cirkuzantu koji je žrtva njenih neslanih šala, jedan je od najpopularnijih crtanih filmova na svetu jer se prikazuje u 120 zemalja i drži sve rekorde gledanosti. Ovaj crtani film zvanično se prošle godine našao na prvom mestu najgledanijih crtanih filmova na YouTube kanalu sa preko 18 milijardi pregleda.

Ulaznice već od 1200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem interneta. Predstavu „Maša i Medved na ledu“ do sada je pogledalo više od 100.000 dece i odraslih širom Evrope.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.