najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

U trendu

Maša i Medved (video)

Žanr: animirani
Trajanje: 63 min
Originalni naziv: Maša i Medvedь

Glavne uloge: Alina Kukushkina, Boris Kutnevich, Elsie Fisher
Scenario: Oleg Kuzovkov
Režija: Oleg Kuzovkov

SINOPSIS

Maša je trogodišnja energična druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak njih dvoje, uz ostale životinje u šumi, zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

O FILMU

Ruska animirana serija „Maša i medved“ jedna je od najpopularnijih franšiza zahvaljujući dragim likovima Maše i njenog prijatelja Medveda, britkom humoru i zabavnom tretmanu aktuelnih tema uz edukativni sadržaj.

Emitovana je u 120 zemalja, a postoji samo 20 YouTube videa koji su sakupili više od milijardu pregleda, a među njima se nalazi i 17. epizoda „Maše i Medveda“. Nakon ogromnih uspeha koje je postigao, kreatori i producenti u saradnji sa distributerima u raznim državama širom sveta, odlučili su da omoguće najmlađoj publici i njihovim roditeljima da uživaju u svom omiljenom crtaću na velikom platnu.

Zanimljivi likovi i priča nisu jedini „krivci“ za ovako veliki uspeh „Maše i medveda“. Animatori ovog crtaća provode sate pokušavajući da kreiraju bezbroj izraza lica i reakcija crtanih likova, kako bi što uverljivije preneli emocije. Animacija se radi pažljivo i dosledno do detalja kao što su hrana u frižideru i cveće na livadi. Uz to, pored Jovane Jelovac Cavnić koja pozajmljuje glas Maši, glumačkoj ekipi pridružio se i mladi Mateja Vukašinović koji je otpevao jedan song u filmu. Reditelj sinhronizacije je Dušica Novaković.

Premijera: 28.decembra 2016. godine u Delta sitiju u 18.30 časova

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar